Авторизація

Події
В Одесі активісти закидали яйцями офіс бізнесмена
21.05.2018 о 18:37
image

У понеділок, 21 травня, близько ста активістів патріотичних організацій прийшли до офісу одеського бізнесмена Романа Купера та закидали будівлю яйцями.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Також активісти організацій, зокрема "Рада громадської безпеки", "Автомайдан", "Самооборона Одеси", пошкодили автомобіль однієї з охоронних фірм. які захищають бізнесмена.

Вважається, що причиною даних дій став конфлікту між керівником "Ради громадської безпеки" Марком Гордієнком і бізнесменом Романом Купером. Останній звинуватив громадського працівника у вимаганні грошей і публічно образив його під час поминальних заходів на Куликовому полі 2 травня. У свою чергу Гордієнко оприлюднив документи та скріншоти, які нібито свідчать про кримінальне минуле Купера та його симпатію до сепаратистів на сході України.

На місці події працюють працівники поліції, співробітники Київського райвідділу поліції, патрульної поліції, "поліції діалогу" та спецпідрозділи, які намагаються уладнати сторони конфлікту. У прес-службі ГУ НП в Одеській області сказали, що поліцейські вживають усіх заходів, щоб не допустити розвитку конфлікту. 

Читайте також: Кількість отруєнних дітей у миколаївській школі збільшилася
Читайте також: У Чернігові брат депутата-радикала на автомобілі збив дитину
#Одеса#Україна#Офіс#активісти#яйця
Більше новин:
Кількість отруєнних дітей у миколаївській школі збільшилася
21.05.2018 о 14:37
news photo
У Чернігові брат депутата-радикала на автомобілі збив дитину
20.05.2018 о 19:52
news photo
Абрамовичу не продовжили британської візи – ЗМІ
20.05.2018 о 18:33
news photo
У Києві проходить марш за звільнення політв'язнів і полонених (фото)
19.05.2018 о 19:29
news photo