Авторизація

Події
Не хотіла їсти: батько вбив свою 4-річну доньку
16.07.2018 о 14:21
image

На Сумщині 28-річний батько побив свою 4-річну доньку за те, що вона відмовилась вечеряти. Через деякий час дитина померла. передає «Є!» із посиланням на поліцію регіону.

Подія сталася в одному з сіл Білопільського району. Про те, що в родині місцевих жителів померла дитина, до поліції повідомили медики.

Поліцейські, які прибули за викликом, побачили на дивані малолітню дівчинку без однак життя. Увагу правоохоронців привернули синці на її обличчі. Поруч були батьки. На запитання правоохоронців, чоловік пояснив, що дитині увечері стало зле і він поклав її спати. Коли ж через деякий час підійшов до ліжка – побачив доньку вже мертвою.

«В нас виникли певні підозри щодо щирості у своїх показах як матері так і батька померлої. Поліцейські почали задавати питання як одній так і іншому, і за годину вони зізнались. Розповіли, що незадовго до смерті дитину побили. Привід, з якого побили, шокує - розповідає Андрій Анісімов, начальник Білопільського відділу поліції,- били, бо дівчинка відмовилась їсти картоплю із хлібом. Це дуже розлютило батька, і він декілька разів вдарив її по голові, спочатку пластиковою пляшкою з водою, а потім і рукою. Мати також доклала свою руку до «виховання». А далі, дитину дійсно поклали спати, і пішли у справах».

Експерти, які оглядали дівчинку, кажуть: померла, бо захлинулась блювотними масами. Вірогідно за все їй було зле, а поруч не було нікого, хто б вчасно надав допомогу.

Встановлено, що окрім померлої дитини родина  має ще двох : старшу дівчинку та хлопчика. Свого часу всі діти за рішенням соціальних служб  були передані до інтернату, бо умови, в яких вони зростали, були визнані як незадовільні. І лише у травні цього року двох дівчаток батькам на деякий  час дозволили взяти до дому.


По даному факту в поліції розпочали кримінальне провадження за ст.121 ч.1 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» та ч.3 ст. 135 « Залишення в небезпеці». Голові родини оголошено про підозру і він наразі перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Читайте також: Мешканець Житомирщини використовував свою 8-місячну доньку для створення порно
#Поліція#Діти#Вбивство#Побиття
Більше новин:
В Україні працюють фейкові маслозаводи, які випускають масло, наповнене хімікатами
16.07.2018 о 08:30
news photo
У 13% українців не вистачає грошей навіть на їжу - опитування
13.07.2018 о 16:00
news photo
Сенцов в ув'язненні: з'явилися перші за два роки кадри з колонії (відео)
13.07.2018 о 14:32
news photo
Глава Укрпошти подав у відставку
12.07.2018 о 22:08
news photo