Авторизація

Події
Патрульний застрелив хворого нападника з ножем
10.08.2018 о 18:45
image

У Вінницькій області патрульний застрелив психично хворого чоловіка, який з ножем у руках погрожував вбити людей. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Вінниччини, передає «Є!»

Подія сталася вчора, 9 серпня, близько 21:00.

"До Іллінецького відділення поліції надійшло повідомлення від сімейного лікаря, що він потребує втручання поліцейських під час надання медичної допомоги чоловіку, який має проблеми з психічним здоров’ям.

За словами медика, він поводився агресивно та погрожував фізичною розправою своїй дружині та лікарям", - йдеться в повідомленні поліції.

Коли на місце виклику прибули працівники патрульної поліції, лікарі та місцеві жителі повідомили, що чоловік з ножем у руках побіг в невідомому напрямку, при цьому він погрожував когось вбити.

Поліцейські виявили озброєного правопорушника біля місцевого ставка. Він поводився неадекватно, аби його вгамувати та вилучити зброю, почали з ним перемовини.

"На вимоги поліції та попередження про застосування зброї він не відреагував, і кинувся з ножем на одного з працівників.

Поліцейському довелося застосувати зброю. У результаті правопорушник отримав вогнепальне поранення, від якого загинув на місці події", - розповіли поліцейські.

За словами місцевих жителів, у 45-річного чоловіка раніше неодноразово проявлялись приступи агресії, під час яких він погрожував місцевим жителям фізичною розправою.

За фактом розпочато провадження за ч.1 ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) та ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Читайте також: У Києві таксист Uber побив знайому заступника голови Адміністрації президента
#Поліція#патрульна служба#психічні розлади
Більше новин:
У Києві нагородили орденом Святого Пантелеймона найвидатніших лікарів України, – Богомолець
10.08.2018 о 17:49
news photo
На ID-формах в Італії знову будуть писати «батько-мати» замість «родитель1-2»
10.08.2018 о 17:20
news photo
На Донбасі загинув військовий, який зник 8 серпня
10.08.2018 о 17:01
news photo
Стало відомо, у якій країні торік працевлаштувалося найбільше українців. І це не Польща
09.08.2018 о 18:59
news photo