Авторизація

Війна
В Донецьку ліквідували пропагандистський канал «Оплот Донбасу»
09.09.2018 о 11:52
image

В окупованому Донецьку ліквідовано підконтрольний "ДНР" пропагандистський канал "Оплот Донбасу", інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.
Він відомий своїми фейками, брудними випадами на адресу України та українців, передають "Ведомости Донбасса". Працівників каналу розпустили і порекомендували "шукати нову роботу". У соцмережах жителі Донецька пишуть: "Телеканал "Оплот". Керівництво сказало співробітникам шукати нову роботу. Всіх розпускають".

Як повідомляв УНІАН, Захарченко був убитий 31 серпня в результаті вибуху в ресторані «Сепар» в центрі Донецька. На посаду ватажка "ДНР" був тимчасово призначений Дмитро Трапезніков, 7 вересня його змінив Денис Пушилін. Бойовики на тимчасово окупованій території Донецької області заявили про «український слід» у справі про вбивство ватажка «ДНР» і затримали 14 осіб. В СБУ припустили, що його смерть могла стати результатом внутрішніх кримінальних конфліктів у середовищі бойовиків, насамперед, пов'язаних з розподілом бізнесу. Крім того, в СБУ не виключали причетності до вбивства ватажка бойовиків російських спецслужб, для яких досить одіозна фігура Захарченка могла стати непотрібною і почала заважати. У МЗС РФ у вбивстві Захарченка звинуватили Україну.

Читайте також: На Донбасі поранено 8 бійців ЗСУ
Читайте також: У Києво-Печерській лаврі на виставці вивісили фото з Путіним
#Захарченко#Донбас#ліквідація#російська пропаганда
Більше новин:
На Донбасі поранено 8 бійців ЗСУ
03.09.2018 о 08:30
news photo
Кличко відкрив вулицю Леонтовича після капітального ремонту
27.08.2018 о 14:11
news photo
У Києво-Печерській лаврі на виставці вивісили фото з Путіним
23.07.2018 о 11:03
news photo
У Чорнобильській зоні триває ліквідація пожежі
07.06.2018 о 10:00
news photo