Авторизація

Політика
Ердоган: Туреччина ніколи не визнаватиме незаконної анексії Криму (фото)
03.11.2018 о 19:05
image

Президент Турецької Республіки Реджеп Тайїп Ердоган заявив, що Туреччина ніколи не визнаватиме незаконної анексії Криму Російською Федерацією. Як передає кореспондент УНІАН, про це Ердоган повідомив під час спільної з президентом України Петром Порошенко прес-конференції за підсумками Сьомого засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною та Туреччиною в Стамбулі. Ердоган зауважив, що позиція Туреччини полягає в підтримці суверенітету, незалежності, територіальної цілісності та політичної єдності України.
Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

«Ми ще раз наголосили, що ми ніколи не визнавали та не будемо визнавати незаконну анексію Криму», - наголосив він, додавши, що Туреччина буде продовжувати відстоювати права та інтереси кримських татар як тих, що залишилися на території анексованого Криму, так і тих, які були вимушені виїхати з півострова.

 Петро Порошенко домовився з Ердоганом про подальшу координацію зусиль в процесі звільнення українських політв’язнів в РФ та окупованому Криму. 

«Ми високо цінуємо допомогу Туреччини і особисто її президента у звільненні політичних в’язнів. Ми дякуємо за звільнення Ахтема Чийгоза та Ільмі Умерова», - заявив він.
«Ми будемо продовжувати координацію щодо продовження процесу звільнення політв’язнів…тих, хто незаконно утримуються в окупованому Криму і на території Російської Федерації», - додав президент.
Читайте також: Порошенко та Варфоломій підписали угоду про співпрацю між Україною і Вселенським патріархатом (фото)
#Крим#Порошенко#Анексія#Співпраця#Ердоган
Більше новин:
Керівника львівського університету затримали на хабарі (фото)
03.11.2018 о 14:46
news photo
Порошенко та Варфоломій підписали угоду про співпрацю між Україною і Вселенським патріархатом (фото)
03.11.2018 о 13:43
news photo
У Туреччині вантажівка з мігрантами впала з мосту: 22 загиблих
14.10.2018 о 14:32
news photo
Трамп виступив за повернення Росії у G7
08.06.2018 о 18:34
news photo