Авторизація

Суспільство
Російський письменник Прилєпін пояснив,чому втік з «ДНР» (відео)
05.12.2018 о 10:30
image

Російський письменник, колишній терорист "ДНР" Захар Прилєпін заявив, що назавжди покинув лави окупантів Донбасу. За його словами, це сталося через те, що захоплена територія перетворилася на щось на кшталт "чергового регіону Росії", де просто почався поділ бізнесу, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Крім того, він заявив, що Донбас перестав його надихати, а тому він не має наміру там воювати.

Свою позицію Прилєпін виклав в інтерв'ю словенському телеканалу RTV 4.

Письменник-терорист наголосив, що кардинальні зміни, пов'язані з переділом "влади" в псевдореспубліці, почалися після ліквідації ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.

Він також додав, що поїхав з Росії на Донбас "у пошуках свободи" та нової пропагандистської ідеології, проте вона дуже швидко вичерпалася на окупованих українських територіях.

"Я відчував, що там весна. Зараз там не мій час. І я перестав бути військовим, я — цивільна людина. Я сказав, ось те, що відбувається, — я співпереживаю народу Донбасу, я допомагаю, у мене гуманітарний фонд, мій батальйон, я залишаюся його куратором, але я більше не хочу воювати за інтереси великого бізнесу. Я не хочу воювати за капіталізм", — підсумував Прилєпін.


Нагадаємо, у липні російський письменник Захар Прилєпін, який воював на стороні терористів, заявив, що йде з "посади" "заступника командира батальйону армії" "ДНР". 


#Донбас#письменники#Прилєпін
Більше новин:
Аваков назвав «кримінальну столицю» України
04.12.2018 о 21:10
news photo
Януковича можуть відправити на лікування до Ізраїлю
04.12.2018 о 19:50
news photo
Всі українські моряки у СІЗО Москви отримали передачі - активісти
04.12.2018 о 16:45
news photo
Чичеріна розповіла, як на Донбасі відстрілюють електриків на стовпах і бабусь в городі (відео)
04.12.2018 о 15:10
news photo