Авторизація

Політика
Рабинович: З країнами-сусідами потрібно не воювати, а сідати за стіл переговорів
29.12.2018 о 14:09
image

І з Росією, і з Польщею, і з Угорщиною Україні потрібно сідати за стіл переговорів. Про це заявив народний депутат, лідер «Опозиційною платформи - За життя» Вадим Рабинович в ефірі програми «Велика інтерв'ю з великим політиком» на телеканалі «112 Україна».
https://www.youtube.com/watch?v=WWY1B27CjUw

«Мій підхід до питання розвитку України простий і прагматичний. Ми знаходимося в такому географічному положенні між Сходом і Заходом, що Україна повинна бути Клондайком міжнародної економіки. Нам потрібна країна, в якій банківська система буде дуже жорсткою. Тоді у нас, як в буфері, будуть зберігати гроші і Захід, і Схід. А ми що робимо? Те з одними воюємо, то з іншими », - зазначив парламентарій.


За його словами, Україні потрібно вчитися домовлятися з тими сусідами, які у нас є.

«Якби можна було взяти Україну і перенести на Карибські острови, пославши наших сусідів, то тоді ми б з вами це обговорювали. Але ні Росія, ні Польща нікуди не зникнуть. І нам з ними жити, і жити дуже довго. Який сенс прокреслюють ненависть на століття? Є політичні лідери, які підуть, і залишаться два народи. Ми що, хочемо дітям і онукам передати цю війну? »- обурився народний депутат.


Політик зажадав припинити розпалювання ненависті між Україною та сусідніми країнами.

«Фаріон (скандальна екс-нардеп від партії« Свобода »Ірина Фаріон, - ред.) виступала, говорила, що« ми повинні стати вістрям третьої світової війни ». Ось нехай вона і стає. Нам потрібно стати вістрям підйому економіки, а не війни. У мене хороші стосунки з багатьма польськими депутатами. Є історична проблема? Сядьте спокійно, без нервів, обговоріть. У будь-якому конфлікті потрібно зробити крок назад, щоб отримати результат. І з Росією, і з Польщею, і з Угорщиною потрібно сідати і розмовляти. Розмовляти без якихось утисків українських інтересів, без територіальних поступок, без заздалегідь запрограмованої агресії », - резюмував Вадим Рабинович.
Читайте також: Партія Рабиновича випереджає інші політичні сили і виходить на друге місце, - соціологія
#Війна#Переговори#Вадим Рабинович#сусіди
Більше новин:
Стало відомо, як забезпечуватимуть житлом військових у 2019 році
29.12.2018 о 15:19
news photo
В НАКЗ виявли порушення у звітах 13 політичних партій
29.12.2018 о 13:24
news photo
Партія Рабиновича випереджає інші політичні сили і виходить на друге місце, - соціологія
28.12.2018 о 19:56
news photo