Авторизація

Світ
У Британії дівчина приготувала яйце в мікрохвильовці та потрапила до лікарні
01.01.2019 о 21:10
image

Молода дівчина в місті Ньюкасл, Великобританія, вирішила відварити яйце в мікрохвильовці і в результаті ледь не втратила обидва ока, передає «Є!» із посиланням на Обозреватель.

19-річна британка Кортні Вуд на Різдво вирішила приготувати собі сніданок за рецептом, який використовує вже давно. Вона поклала яйце в мікрохвильовку і встановила таймер на одну хвилину.

"В день Різдва я приготувала собі сніданок. Я поклала трохи бекону під гриль, а потім я поклала яйце в кружку з невеликою кількістю води – як я робила раніше – і сунула його в мікрохвильову піч. На хвилину. Мікрохвильова піч не гула, тому я витягла яйце назад, поклала його збоку і перевірила бекон. Коли я повернулася до кружки, яйце вибухнуло мені в обличчя", – розповіла постраждала дівчина.

Від сильного болю Кортні почала кричати. Вона побігла в ванну, щоб промити очі холодною водою, а потім зателефонувала подрузі.

"До того моменту я вже не могла бачити, і я кричала від болю. Моя подруга, коли побачила, що трапилося – відразу набрала 911", - повідомила Вуд.

Медики в лікарні наклали Кортні на очі пов'язку і прописали морфій від сильного болю. Вони обстежили очі дівчини і повідомили, що опіки поверхневі, і вони зачепили поверхню рогівки. На щастя, дівчина не втратить зору, але на відновлення їй буде потрібно кілька тижнів.

Кортні щодня відвідує лікарів, приймає стероїди і проводить необхідні процедури. Дві доби вона нічого не бачила – через 48 годин повернувся зір на одному оці, а з другим дівчина досі має проблеми. Вона застерігає всіх від таких травм і просить бути обережніше з цим у мікрохвильовій печі.

#Великобританія#лікарня#микрохвильова піч
Більше новин:
Більшість українців лікуються в борг - опитування
27.12.2018 о 21:10
news photo
Лоліта розповіла, що її матір побили ногами в Києві за розмови російською мовою
27.12.2018 о 17:20
news photo