Авторизація

Політика
Рабінович: Українська влада отримує вигоду від кровопролиття на Донбасі
02.01.2019 о 13:59
image

Нинішня українська влада не зацікавлена ​​в досягненні миру на Донбасі, бо їй вигідно заробляти на війні. Водночас, нинішній владі невигідно, щоб жителі окупованих територій могли голосувати на виборах в Україні. Таку думку в ефірі авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» висловив народний депутат, лідер «Опозиційної платформи - За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»

За його словами, зміна статусу операції на сході країни з АТО на ООС ні на крок не наблизила Україну до миру на Донбасі. Він додав, що Україні потрібно шукати інший шлях розв'язання цього питання, що, на переконання Рабіновича, невигідно нинішній владі.

«Той системі, яка сьогодні знаходиться при владі в Україні, Луганськ і Донецьк, втім, як і Крим, були настільки далекі, і настільки заважали виборам, що найбільше щастя від втрати контролю над даними територіями відчули саме вони», - заявив лідер «За життя».


Рабінович зазначив, що голоси Донецька і Луганська зараз змінили б політичну карту країни. Тому сьогодні влада не хоче повернення цих регіонів.

«У мене дуже великі сумніви в тому, що нинішня українська влада хоче миру. П'явки присмокталися на крові, на постачанні зброї, на наркотиках і торгівлі. Вся країна це знає. Мільярди крутяться на цій кривавій бійні, заручниками якої ми стали. Розірвати це порочне коло можна, якщо захотіти миру. Захотіти його повинен і той, хто буде вирішувати долю цієї країни», - акцентував парламентарій.


Цю ситуацію можна змінити, упевнений Рабінович. На його думку, ситуацію зі східними регіонами країни можуть виправити самі українці, проголосувавши за зміни на майбутніх виборах.

«Нумо визначмось, чи хочемо ми стану,  де хлопців хапають по вулицях у військкомати, вічно воювати хочемо - і вбивати кращих наших людей, чи ми будемо будувати справді незалежну нейтральну державу, «Швейцарію Східної Європи», де буде мир і сильна економіка», - констатував політик.
#Вибори#Донбас#Політика#Рабінович#«Опозиційна платформа - За життя»
Більше новин:
Рабінович назвав 2019 роком надії на мир в Україні
31.12.2018 о 16:33
news photo
Партія Рабиновича випереджає інші політичні сили і виходить на друге місце, - соціологія
28.12.2018 о 19:56
news photo