Авторизація

Політика
Росія не платитиме членські внески у Раду Європи в 2019 році
16.01.2019 о 09:00
image

Віце-спікер Держдуми Петро Толстой заявив, що Росія не буде платити свій внесок у Раду Європи в 2019 році. Із такою заявою він виступив за підсумками консультацій з головою Парламентської асамблеї Ради Європи Ліліан Морі Паск'є в Женеві, повідомляє російська інформаційна агенція ТАСС, передає «Є!» із посиланням на Європейську правду.

"ПАРЄ не отримати російського внеску. Росія не купуватиме квитки на той фільм, який вона не дивиться", - заявив він журналістам у вівторок, відповідаючи на питання про наслідки ненаправлення заявки на участь делегації РФ у роботі Парламентської асамблеї Ради Європи в 2019 році.

Також Толстой висловився проти направлення делегації Росії на січневу сесію в Страсбург.

"Я вважаю, що ми не повинні формувати делегацію і направляти її для підтвердження повноважень", - сказав він на засіданні комітету Держдуми з міжнародних справ у вівторок.

Толстой також відзначив, що Росія не збирається визнавати рішення ПАРЄ, прийняті за роки відсутності делегації РФ в Страсбурзі.

Комітет Держдуми з міжнародних справ підготував проект заяви, де буде запропоновано не направляти делегацію Росії на сесію Парламентської асамблеї Ради Європи в січні 2019 року і залишити в силі рішення про замороження виплати внеску РФ в бюджет Ради Європи.

Читайте також: «Там моляться за вбивць українців»: Порошенко звернувся до парафіян УПЦ МП
#Росія#ПАРЄ
Більше новин:
Після зміни орендаря кінотеатр «Київ» продовжить роботу за своїм призначенням, – КМДА
15.01.2019 о 20:11
news photo
На Місяці зійшла бавовна, яку посадили китайці (відео)
15.01.2019 о 15:15
news photo
До ЦВК подано документи ще на одного кандидата в президенти
15.01.2019 о 13:30
news photo