Авторизація

Події
У ПАРЄ стався конфлікт між українськими депутатами та російською пропагандисткою (відео)
24.01.2019 о 21:10
image

Після розгляду Парламентською асамблеєю Ради Європи резолюції про загострення в Азово-Керченській акваторії у Палаці Європи сталися кілька сварок між українськими депутатами та російською ведучою-пропагандисткою Ольгою Скабєєвою, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

До Палацу Європи, де відбувається сесія ПАРЄ, прибула знімальна група на чолі з телеведучою Ольгою Скабєєвою та у супроводі двох експертів. Вони стали єдиними представниками російських державних ЗМІ, спрямованих на висвітлення сесії.

Скабєєва відома тим, що минулої осені, коли у ПАРЄ також розглядали російське питання, намагалася перешкоджати роботі асамблеї. Цього року вона поводилася менш агресивно, але також намагалася втрутитися у кожне спілкування українських депутатів із журналістами.

Черговий такий інцидент стався за участю першого віце-спікера Ірини Геращенко, коли вона розповідала про українських в’язнів у РФ та про полонених росіян, долею яких Росія не цікавиться.

Вона зачитала прізвище 25 засуджених в Україні росіян, яких Україна готова обміняти на своїх громадян.

"Українська сторона протягом 2018 року надіслала 13 офіційних звернень до Російської федерації, до пана Гризлова в рамках тристоронньої контактної групи з проханням – заберіть своїх та віддайте наших. Віддайте Олега Сенцов, віддайте Романа Сущенка, Павла Гриба, Миколу Карпюка. Президент України готовий помилувати росіян в обмін на в’язнів Кремля", - пояснювала Геращенко, чим викликала обурення представниці росТБ.

Після нетривалої штовханини депутати відтіснили Скабєєву від Геращенко. Коли остання зайшла до зали, конфлікти між представницею російського ТБ та іншими депутатами продовжилися.



#Конфлікт#ПАРЄ#російські ЗМІ#нардепи
Більше новин:
Після «прочухана» Кличка комунальники за одну ніч ідеально прибрали Київ від снігу, - блогерка
24.01.2019 о 15:09
news photo
Нардеп від БПП стала радником Гриценка
24.01.2019 о 14:00
news photo
Ми стали літати на 25% більше, і це заслуга президента, - блогер
24.01.2019 о 11:10
news photo