Авторизація

Події
Під Запоріжжям росіянин влаштував стрілянину в лікарні, є поранений
27.01.2019 о 16:38
image

В лікарні міста Бердянськ Запорізької області громадянин Росії відкрив стрілянину та поранив охоронця. Чоловіка затримали правоохоронці, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Як повідомляє прес-служба поліції Запорізької області, між двома відвідувачами та приватним охоронцем лікарні виник конфлікт. Врешті-решт, один із чоловіків дістав зброю та здійснив два постріли в співробітника лікарні. 

"Правопорушник намагався втекти. Проте громадяни та персонал лікарні, які стали свідками події, наздогнали зловмисника та зателефонували до поліції. Правопорушником виявився громадянин Російської Федерації 1978 року народження. Його затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України", - йдеться в повідомленні поліції. Потерпілого, чоловіка 1976 року народження, зі сліпим пораненням голови госпіталізували до лікарні.

 Його життю та здоров’ю нічого не загрожує. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.  Раніше повідомлялось, що в Харкові двоє невідомих в масках скоїли напад з використанням зброї на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції України, який отримав тяжкі поранення.

Читайте також: На Україну насувається новий циклон з опадами (карта)
#Запоріжжя#поранені#стрілянина#лікарня#росіянин
Більше новин:
На Україну насувається новий циклон з опадами (карта)
26.01.2019 о 19:42
news photo