Авторизація

Події
В електричці сталась стрілянина, є постраждалі
13.02.2019 о 14:04
image

В електропотязі Київ-Миронівка чоловік, намагаючись заспокоїти дебоширів, які напідпитку вчиняли дебош і намагались проникнути до кабіни машиніста, здійснив попереджувальний постріл угору у вагоні електрички. Про це повідомляє поліція Київської області, передає «Є!»

Троє пасажирів напідпитку сіли до електрички та влаштували дебош. Вони намагались проникнути до машиніста, один з них застосував систему "стоп-кран".

Працівник воєнізованої охорони, який їхав до місця несення служби, намагався втихомирити компанію і зробив їм зауваження. Однак, реакція хуліганів була агресивною.

"Вони почали ображати нецензурною лайкою чоловіка, демонструючи свою фізичну перевагу, погрожували побити його та забрати у нього зброю. Оцінивши реальну загрозу, охоронник дістав з кобури табельну вогнепальну зброю. Попереджаючи про намір її застосування, він здійснив попереджувальний постріл угору", - додали у поліції.

Це не зупинило дебоширів і боєць воєнізованої охорони спочатку вистрілив самому "активному" нападнику, який накинувся на нього, у ноги та ще здійснив три постріли у бік хуліганів.

На станції "Ольшаниця" поліція затримала порушників.

Поранені хулігани були доправлені до лікарні.

"30-річний чоловік з вогнепальним пораненням грудної клітки та черевної порожнини знаходиться в реанімації, ще двоє його товаришів 31 та 33-річного віку з аналогічним пораненням грудної клітки перебувають у хірургічному відділення лікарні", - додали правоохоронці.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство - ред.) та ст. 124 (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця - ред.) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції у якості речових доказів вилучили вогнепальну зброю системи "Наган", 5 гільз та 2 набої. Встановлюються усі обставини злочину. Триває слідство.

Читайте також: Мер французького міста ввів штрафи за «надмірний» гавкіт собак
#Постраждалі#Поліція#стрілянина#електричка
Більше новин:
У центрі Києва чоловік відкрив стрілянину з рушниці
12.02.2019 о 16:49
news photo
У Латвії оштрафували чоловіка, який розмахував прапором СРСР
11.02.2019 о 19:20
news photo
«Я теж бандерівець»: поліція вибачається за фразу під час сутичок
11.02.2019 о 09:00
news photo