Авторизація

Світ
На День Валентина Трамп міг би звозити Путіна в романтичні Гельсінкі або віддати свої ядерні коди
14.02.2019 о 13:08
image

Видання склало 12 ідей романтичних подарунків, які американський президент міг би зробити російському автократу, пише «Є!» з посиланням на УНІАН.

За деякими підрахунками, статки Володимира Путіна сягають 200 мільярдів доларів. Це робить його найбагатшою людиною на планеті. А отже подарунком з магазина автократа Росії вразити неможливо.

Однак, на День Валентина прийнято засипати коханих подарунками на знак своєї вдячності і захоплення. І президент США Дональд Трамп не повинен просто проігнорувати це свято, не давши президенту РФ знати про свої почуття.

Їхній особливий зв’язок незаперечний. Хоча Трамп дійсно продовжує публічно цуратися їхніх стосунків, пише Newsweek. 

«То що ж подарувати чоловіку, у якого все є? Звісно ж Україну. Але цей подарунок був би надто громіздким і очевидним. Трампу потрібно обрати щось менше і дуже особисте. Але блискучий брелок з шифром чи зручні шкарпетки з бомбами не вразять чоловіка, чия глобальна присутність перевищує можливості його хватки. Фальшиві діамантові запонки теж не спрацюють. Може каблучка команди Patriots із Суперкубку буде ідеальним подарунком. Ой, ні, чекайте, у Путіна вже є таке», - іронізує видання.

Нерухомість завжди цінувалася. Але пентхауз на даху Trump Tower у Москві теж навряд чи вразить Путіна. Можна ще пообіцяти дістати йому Місяць з неба. До речі, це може пояснити одержимість Трампа ідеєю про створення космічних військ США.

У всякому разі американському президенту доведеться використати уяву і багато годин роздумів у ліжку на одинці, щоб вигадати достойний подарунок на День Валентина.

Такий скупий парубок, як Трамп, може навіть зупинитися на чомусь, що коштує до 100 доларів. Зрештою, важлива ж увага. 

Разом з тим, видання склало список з 12 ідей, що б Трамп міг подарувати Путіну, якого він так часто публічно вихваляє. Наприклад, можна було б вручити йому квіти, шоколад і коди від американської ядерної зброї. Або ж вони могли б провести «романтичні вихідні у Гельсінкі без перекладачів».

Американський президент міг би одягнути щось особливе, щоб вразити російського партнера. Вони могли б зробити однакові татуювання з написом «НАТО відстій».

Зрештою, завжди можна подарувати футболку з емблемою Університету Трампа або копію конституції США без поправок. Трамп міг би вчинити по-шпигунськи і подарувати колишньому агенту КДБ книгу «Листя трави», вклавши на 46 сторінці коди від мережі АНБ.

Фритюрниця – теж класний подарунок. А ще Путіна точно вразила б та «фантастична річ», на яку Трамп натякнув кілька тижнів тому – вихід США з договору про РСМД.

«Ми готові вступити в переговори з Росією щодо контролю озброєнь, які будуть відповідати критеріям і, що важливо, після всього, можливо вперше за весь час розвинути надзвичайні відносини на економічному, торговельному, політичному і військовому рівнях. Це буде фантастична річ для Росії і для США, так само як і для світу», - сказав американський президент.

Ще один подарунок для Путіна – так звані «шампанські медведі». Може так вони й ніжно називають один одного. Захищена рація теж підійде. Так лідери США і Росії змогли б говорити про що завгодно і не боятися, що спеціальний представник Департаменту юстиції Роберт Мюллер, який розслідує справу про російське втручання у американські вибори, про все дізнається.

Ну, і в крайньому випадку, на думку Newsweek, американський лідер міг би подарувати Путіну сина Еріка.

Читайте також:Президент привітав українців з Днем святого Валентина (фото)

#Путін#Дональд Трамп#привітання#подарунок#День Валентина
Більше новин:
Православна церква України висловилася про День святого Валентина
14.02.2019 о 13:44
news photo
У США пропонують на честь 14 лютого «згодувати колишніх ведмедям»
13.02.2019 о 17:44
news photo
У центрі Києва в день Валентина відкриють нову локацію «Шлюбу за добу»
13.02.2019 о 12:16
news photo
Український сервіс таксі випустив ЛГБТ-постери до Дня святого Валентина (фото)
12.02.2019 о 16:05
news photo
У День закоханих приймати заяви на шлюб і реєструвати його будуть до кінця доби
08.02.2019 о 14:23
news photo
До Дня Валентина в Австралії розігрують можливість назвати змію ім'ям колишньої другої половинки
05.02.2019 о 16:06
news photo