Авторизація

Події
«Злодію у законі» із Грузії заборонять в’їзд в Україну на 18 років
22.02.2019 о 10:30
image

Київські поліцейські затримали "злодія у законі" на прізвисько «Тенго Гальський», передає «Є!» із посиланням на прес-службу столичної поліції.

Відомий у кримінальному середовищі громадянин Грузії був неодноразово судимий за тяжкі та особливо тяжкі злочини, зокрема – за замах на вбивство. Зловмисник, попри заборону в’їзду, прибув до столиці для перерозподілу сфер впливу та контролю злочинної діяльності кримінальних авторитетів.

Правоохоронці затримали злодія у ході проведення санкціонованого обшуку у квартирі на проспекті Науки.

Правоохоронці встановили, що 36-річний зловмисник у 2013 році був коронований у Санкт-Петербурзі кримінальними "авторитетами" та отримав статус "злодія у законі".  Останнім часом він постійно проживав на території Туреччини та Греції. У квітні 2018 року чоловік затримувався правоохоронцями у столиці, після чого його видворили за межі України із забороною в'їзду.

«Нещодавно «Тенго Гальський» прибув до столиці та, за оперативною інформацією, мав намір керувати кримінальним світом: організовувати злочинні "сходки", розподілити сфери впливу та залучити до злочинної діяльності молодь задля збереження "злочинних традицій", - розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Вирішується питання щодо примусового повернення "злодія в законі" до Грузії, із забороною в’їзду на територію України загальним строком на 18 років (до 2037 року).

 

 

#Київ#Затримання#Поліція#злодій
Більше новин:
На Кіровоградщині знайшли тіло чоловіка без пальців, очей та шкіри
20.02.2019 о 18:30
news photo
Полковник поліції продавав секретну інформацію і купив собі 9 квартир
20.02.2019 о 12:43
news photo
Жінка 18 років ховала тіло сестри в морозильній камері
20.02.2019 о 10:30
news photo