Авторизація

Політика
Згідно з соцопитуванням, Кличко випереджає найближчого конкурента на виборах мера на 34%, – політолог
12.03.2019 о 15:02
image

Результати останнього соціологічного опитування показують, що кияни не бачать альтернативи Віталію Кличку в кріслі мера. Про це повідомив блогер та політичний експерт Олексій Голобуцький в соціальній мережі Facebook, інформує «Є!».

«Останнє соцопитування по Києву підтверджує, що у Кличка залишається стабільно високий рейтинг. Принаймні станом на березень 2019, за півтора року до виборів мера Києва, конкурентів у нього немає», – пояснив політичний експерт.

Він зазначив, що особисто його результати опитування здивували – особливо неочікуваним стало третє місце Геннадія Балашова. 

«На першому місці, серед тих, хто визначився, Віталій Кличко з 47%. На другому – екс-мер Олександр Омельченко з 14,3%. На третьому – підприємець Геннадій Балашов з 9%. І тільки на четвертому – нардеп Борислав Береза з 8,3%. Я нагадаю, що на виборах 2015 року до другого туру вийшли Кличко і Береза. Третє місце за результатами соцопитування у Балашова – це великий сюрприз. Навряд чи його, вельми маргінального політика (пам'ятаєте таку партію 5.10?), варто розглядати як серйозного претендента на посаду мера», – впевнений блогер.

За його словами, результати опитування вчергове доводять, що кияни не бачать альтернативи Віталію Кличку.

«Спільний рейтинг Омельченка, Берези і Балашова менше, ніж у Кличка», – підсумував Олексій Голобуцький.

Нагадаємо, що у березні дослідницька компанія Active Group проводила соціологічне опитування (http://new.activegroup.com.ua/?p=3881 ) киян, в якому впевнено перемагає Віталій Кличко.

Читайте також: За минулий рік місто повернуло до власності громади 15 комунальних об’єктів - КМДА
#Вибори#Кличко#Мер#соцопитування
Більше новин:
Рабинович: Мета влади - зробити з України аграрний придаток в інтересах Європи і США
12.03.2019 о 11:08
news photo
За минулий рік місто повернуло до власності громади 15 комунальних об’єктів - КМДА
12.03.2019 о 10:39
news photo
В Україні скасували необхідність ведення книг скарг та пропозицій
06.03.2019 о 13:46
news photo