Авторизація

Події
На Львівщині через обвал на шахті загинув гірник
24.03.2019 о 16:44
image

У Львівській області в результаті обвалу породи на шахті «Надія» загинув робітник, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Про це повідомив УНІАН координатор ГО «Варта-1», яка співпрацює з правоохоронними органами, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич. За його словами, трагедія сталася сьогодні в селі Сілець Сокальського району. 

«На шахті «Надія» внаслідок обвалу породи на глибині близько 500 метрів загинув гірничий робітник (шахтар)», - сказав Зінкевич і додав, що силами рятувального загону проводяться земляні роботи.

Депутат уточнив, що загиблий 41-річний робітник проживав в місті Червоноград. За фактом загибелі гірника на шахті в Сокальському районі Львівської області поліцейські відкрили кримінальне провадження. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області. Повідомлення про те, що на одній із шахт району загинув гірник, надійшло в Сокальське відділення поліції сьогодні, 24 березня, близько 6 годин ранку. Поліцейські встановили, що на глибині близько 500 метрів в результаті обвалу породи загинув житель Червонограда, гірничий робітник очисного вибою. Постраждалих в результаті обвалу немає. За фактом загибелі гірника розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на термін до п'яти років або позбавлення волі на термін до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю до трьох років. Поліцейські проводять досудове розслідування.


Читайте також: На Львівщині під час служби застрелили прикордонника
#Шахтар#загибель#обвал#Львівщина
Більше новин:
Кличко зробив селфі в монтажній шахті метро на Виноградар (фото)
19.03.2019 о 13:33
news photo
На Львівщині під час служби застрелили прикордонника
18.03.2019 о 18:03
news photo
У Польщі в результаті обвалу замкової стіни загинув українець
17.03.2019 о 15:58
news photo