Авторизація

Суспільство
Священика РПЦ заслали у глухе село через красиві фото його дружини (фото)
12.04.2019 о 17:10
image

Красиві фотографії дружини в Інтернеті обернулися проблемами для її чоловіка-священика, який служить у кафедральному соборі у  російському Магнітогорську, передає «Є!» із посиланням на Релігійну правду.

Так, у “Живому журналі” kalakazo були опубліковані світлини попаді Оксани Зотової, яка працює косметологом, з конкурсу краси “Ти унікальна”.

Після розголосу користувачі Мережі почали засуджувати Оксану та її чоловіка Сергія Зотова. Крім того, пару звинуватили у любові до красивого життя та відпочинку на Барбадосі, хоча сам священик присягався, що ніколи на був на цьому острові.

У керівництві місцевої єпархії стали на бік обурених і відсторонили священика від служіння у кафедральному соборі. Натомість отець Сергій отримав призначення в село Фершампенуаз Нагайбакського району області.

Керівник церковного суду отець Федір Саприкін пояснив, що “це великий гріх, коли дружина священика виставляє себе напоказ”. За його словами, дружина священика має покаятися, інакше її чоловіка не поновлять у служінні в місті.

“Що це за священик, якщо не може своєю сім’єю керувати? Як він тоді збирається керувати парафією, паствою?” – заявили в РПЦ.

Отець Сергій пізніше запевнив, що його дружина покаялась, передає Znak.com.

“Оксана зробила висновки, зрозуміла свої помилки, що десь поступила неправильно”, – заявив ієрей Сергій Зотов.

Він додав, що його дружина за професією – косметолог, і це ремесло вона не кине – в ньому немає нічого, що суперечить Біблії.

#Фото#священик#дружина
Більше новин:
Православні відзначають свято Благовіщення
07.04.2019 о 12:49
news photo
Польський священик вибачився за спалення книг про Гаррі Поттера
04.04.2019 о 18:30
news photo
У Польщі католицькі священики спалили книги про Гаррі Поттера, бо суперечать християнському вченн (фото)
02.04.2019 о 12:15
news photo