Авторизація

Політика
У Зеленського зробили нову заяву щодо перенесення Адміністрації президента
02.05.2019 о 11:47
image

Команді переможця президентських виборів Володимира Зеленського порадили не міняти територіально адміністрацію через технічні складнощі. Про це розповів сценарист серіалу "Слуга народу" Юрій Костюк в інтерв'ю "Українській правді", коментуючи можливе перенесення офіційного офісу з Банкової, передає «Є!» із посиланням на Обозреватель.

"Ми хотіли не заїжджати на Банкову. Я не знаю, як воно врешті-решт буде, але зараз нам кажуть, що це досить дорого, є низка дуже складних речей, які пов'язані зі спецзв'язком, безпекою. Тому поки нам кажуть, що це неможливо", — зазначив він.

Крім того, бізнес-партнер Зеленського Сергій Шефір прокоментував theБабель ймовірність трансляції 24/7 із Адміністрації президента.

"Це мрія. Вова — це ж взагалі така ракета, яку потрібно тримати, інакше полетить у космос. Він зараз говорить: "Я хочу, щоб всюди камери були, щоб у будь-який момент усі зайшли й подивилися. Не хочу сидіти на Банковій, хочу сидіти в нормальному європейському прозорому офісі", — зазначив він.

За словами Шефіра, переїзд не здійснюватиметься за гроші держави.

"Ми ж винахідливі, але нас всі зупиняють. Ми говоримо, що знайдемо інвестора, який зробить. Нам кажуть, що це корупція. Все сприймається погано, нас приземляють. Але, звичайно, якийсь нормальний офіс дуже хотілося б. Тому що я був в АП на тій грудневій зустрічі Володимира з Порошенком, і там дуже некомфортно", — додав він.

Нагадаємо, Володимир Зеленський заявляв, що хотів би переїхати з Адміністрації президента і позбутися від бортів №1. Він надає перевагу робочому місцю в більш невимушеній обстановці. Зі свого боку начальник Державної охорони Валерій Гелетей назвав можливість перенесення Адміністрації президента з вулиці Банкової в Києві "не кращим варіантом".

Читайте також: У Зеленського визначилися з главою адміністрації президента
#Зеленський#Адміністрація Президента
Більше новин:
Олена Зеленська дала відверте інтерв'ю про чоловіка
01.05.2019 о 15:30
news photo
Зеленський - президент: що думають про це українські коміки
30.04.2019 о 16:55
news photo