Авторизація

Події
У Дніпрі впав ліфт із людьми
04.05.2019 о 18:05
image

У Дніпрі в одному з багатоповерхових будинків обірвався ліфт разом із людьми. Про це повідомили у прес-службі ДСНС, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"О 07:37 надійшло повідомлення про те, що у Соборному районі, за адресою проспект Героїв, 11, обірвався ліфт, який ремонтували тільки рік тому", - розповіли рятувальники.

Як з’ясувалося, в момент обриву троса в ліфті перебували двоє людей - чоловік із дружиною. На щастя, люди відбулися переляком. Рятувальники дістали їх за допомогою драбини. Своєю чергою чоловік розповів місцевому виданню "Наше місто" подробиці інциденту. 

"Їхав із дружиною ліфтом. З 3 поверху. Їхали з дружиною на кладовищі, навести лад. Така іронія долі. Якби падали з верхніх поверхів, доїхали б за призначенням. Щось, видно, обірвалося. Кабіна впала. Був сильний удар. Думали, впали нижче за перший поверх на фундамент. Виявилося, спрацював захист і затримав клин. Живі і здорові, ліфт - капремонт минулого року, з заміною кабіни. Кнопка виклику диспетчера не працювала. Добре, був телефон. Зателефонував їм і до поліції, поліція і ДСНС зі швидкою відпрацювали швидко. Хвилин через 20 нас вже витягали", - зазначив дніпрянин Валерій.
Читайте також: У США літак зі 143 людьми потрапив у річку, є постраждалі
#Літак#США#Падіння#річка
Більше новин:
У США літак зі 143 людьми потрапив у річку, є постраждалі
04.05.2019 о 13:26
news photo
Роботодавців зобов'яжуть облаштовувати робочі місця для людей із інвалідністю
29.03.2019 о 14:32
news photo