Авторизація

Суспільство
Пацієнти онколікарні в Тернополі поскаржились раднику голови ОДА на хабарництво в медзакладі
14.05.2019 о 15:41
image

Медсестри вимагають хабарі, ліжко-місце в реанімації — 500 грн за добу. Про це на апаратній селекторній нараді в ОДА Тернопільської області радник голови з медичних питань Володимир Кулак передав Степану Барні скарги пацієнтів онколікарні, пише «Є!» з посиланням на портал Доба

На своїй сторінці у Facebook Володимир Кулак пише про хабарі і хамське відношення до пацієнтів в лікарнях. Додає, що всі відомі факти передав голові ОДА.

— До мене як до радника голови ОДА, звернулись пацієнти онкологічної лікарні, що з них в добровільно-примусовому порядку, з кожного пацієнта який поступає на операцію, крім самої плати за операцію!!!, додатково збираються кошти, а саме 2 500 гривень ніби на ремонт лікарні! Збирає стрілочник медсестра, з трактуванням;"Бо держава нас не фінансує, треба здавати!!! — йдеться у повідомленні Володимира Кулака.

Радник голови ОДА наголошує, що відсутність фінансування медзакладів — це не правда. З його слів, на цю лікарню за останні роки вложено десятки мільйонів гривень. І додає — як доказ  має всі цифри.

— А в тій лікарні навіть в жіночки інваліда, забрали й не подивились може й останнє, правда надали знижку тисячу грн.. взявши 1500 грн, а ще там хто хоче лежати в реанімації, ліжко-місце 500 грн доба,, ноу-хау, стимул виздоровлювати пошвидше, бо родина може не витримати фіннавантаження. І оплативши ці всі побори, ти все одно можеш не дочекатися в палаті людяного відношення і будеш ходити зі штативом по коридору, щоб тобі відключили крапельницю, бо медсестра десь щезла, а коли ти її знайдеш почуєш відповідь, не подобається, йдіть в платну лікарню.. ніби в них безкоштовно.. на папері безкоштовно все в кишеню!, — продовжує Володимир Кулак.

Зі слів Володимира Кулака, за висновками наради отримано протокольне доручення голови ОДА викорінити таке явище.

Читайте також:Соціологи заміряли рівень корупції в медичних закладах

#Медицина#Корупція#Хабар#лікарі#тернопільщина
Більше новин:
Арсеній Яценюк активно зайнявся спортом (відео)
08.05.2019 о 18:07
news photo
У Зеленського зробили нову заяву щодо перенесення Адміністрації президента
02.05.2019 о 11:47
news photo
Більшість іноземних інвесторів очікують виборів до ВР для рішення про можливі інвестиції - опитування
26.04.2019 о 13:18
news photo
Екс-голові Держслужби у справах ветеранів АТО оголосили підозру у розкраданні 22 млн гривень
23.04.2019 о 16:34
news photo