Авторизація

Україна
В Україні і світі вимагали покарання для замовників і вбивць Гандзюк (фоторепортаж)
18.05.2019 о 17:59
image

У Києві біля Адміністрації президента України відбулася акція "Хто замовив Катю Гандзюк?" з вимогою встановити і покарати замовників і вбивць активістки. На акції, що пройшла в центрі Києва, виступив батько Катерини Гандзюк і були присутні кілька десятків учасників, пише Українська правда, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"І тоді, і зараз ми виходимо на захист своєї гідності і права на безпечне життя у власній країні. Ми вимагаємо відповіді: хто убив Катю, хто замовив напади на активістів, хто влаштував нам терор? Ми вимагаємо покарання. Ми нагадуємо суспільству і новій владі, що більшість нападів на активістів досі не розкриті; замовники - безкарні. Так не може бути в Україні нашої мрії", - зазначили організатори акції - активісти ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк", що провели акцію у партнерстві з громадськими організаціями, рухами та об’єднаннями.

  Також подібні акції було анонсовано у 40 українських містах (Київ, Біла Церква, Ірпінь, Обухів, Гатне, Вінниця, Луцьк, Нововолинськ, Ківерці, Рожище, Дніпро, Костянтинівка, Слов'янськ, Маріуполь, Торецьк, Краматорськ, Житомир, Малин, Ужгород, Запоріжжя, Бердянськ, Івано-Франківськ, Кропивницький, Сєвєродонецьк, Львів, Новояворівськ, Одеса, Миколаїв, Полтава, Кременчук, Рівне, Дубно, Суми, Тернопіль, Чортків, Харків, Херсон, Черкаси, Чернівці, Чернігів), у світових столицях - Страсбурзі, Лондоні, Берліні, Празі, Брюсселі, Варшаві, Парижі та у кількох містах Канади. Учасники акції оголосять одну єдину вимогу до нової влади: припинити терор громадянського суспільства та покарати винних. Всеукраїнська акція та події в регіонах організовані ініціативою друзів та близьких Катерини - "Хто замовив Катю Гандзюк?" і просто з небайдужими людьми.  


Читайте також: В Одесі суд засудив до довічного ув'язнення обвинуваченого у вбивстві і розчленуванні жінки-інспектора СІЗО
#Україна#Покарання#акція#Гандзюк
Більше новин:
В Одесі суд засудив до довічного ув'язнення обвинуваченого у вбивстві і розчленуванні жінки-інспектора СІЗО
18.05.2019 о 11:56
news photo
Матері загиблих солдатів звернулися до Зеленського
13.05.2019 о 12:02
news photo
Нападники на Гандзюк дали викривальні покази – ГПУ
24.04.2019 о 17:44
news photo