Авторизація

Світ
Меган Маркл просила подругу знайти їй багатого нареченого
22.05.2019 о 12:32
image

Подруга Меган Маркл розповіла про бажання герцогині познайомитися зі знаменитим британцем, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Меган Маркл кілька років просила свою подругу Ліззі Канді познайомити її з яким-небудь відомим і заможним чоловіком. Про секрет з минулого своєї тепер уже колишньої подруги відома журналістка і телеведуча розповіла британським ЗМІ.

За словами Ліззі, вони з Меган познайомилися в 2013 році - майже відразу після розлучення актриси з Тревором Енгельсоном, - коли телеведуча супроводжувала зірку "Форсмажорів" на одному благодійному вечорі.

"У нас був чат для дівчаток. У ньому Мег якось запитала: "Ви знаєте якихось відомих хлопців? Я не заміжня і небайдужа до британців". Ми пообіцяли допомогти їй в пошуках. Я пам'ятаю, що тоді вона багато розпитувала про моїх знайомих. Меган була веселою і милою, задавала багато питань. Вона мені подобалася, я вирішила їй допомогти", - цитує Канді видання Daily Mail.
 

Ліззі запропонувала подрузі одразу кілька кандидатур. Однак із завидними женихами тоді у Меган не зрослося. Серед холостяків, які не сподобалися актрисі, був футболіст Ешлі Коул (у нього в той період була репутація бабія). А от переможець британського Х-Фактора Метт Кардл сам "відшив" майбутню дружину принца Гаррі.

Вже через кілька місяців після невеликої інтрижки з Кардлом Маркл зустрілася з онуком Єлизавети ІІ - майбутнє подружжя познайомилося на побаченні всліпу, яке, щоправда, влаштувала не Канді. Та ж як тільки Меган і Гаррі закрутили роман, актриса припинила своє спілкування з Ліззі - телеведуча навіть не отримала запрошення на весілля від своєї колись близької подруги.

"Коли я дізналася про їх роман з Гаррі, то відразу написала їй. Мег відповіла: "Так, це так. Сподіваюся, ми будемо разом". На цьому наше спілкування закінчилося", - зазначила Ліззі.
#наречений#багатство#Меган Маркл#подруга
Більше новин:
У Британії назвали умову повернення до нормальних відносин з Росією
25.04.2019 о 09:50
news photo
Тепер ви будете «слугою народу», - голова МЗС Британії
22.04.2019 о 11:55
news photo
Люди народжують менше: чому це дуже добре?
17.04.2019 о 17:45
news photo
Уряд Британії відхилив петицію 5,8 млн людей про скасування Brexit
27.03.2019 о 10:51
news photo