Авторизація

Події
Хлопчик, у якого стріляли п'яні поліцейські, у вкрай важкому стані - куля все ще в голові
03.06.2019 о 17:06
image

Стан 5-річного хлопчика, якого в Переяслав-Хмельницькому поранили п'яні правоохоронці, є вкрай важким. Куля залишається в мозку. Медики поки не дають ніяких прогнозів, про це сказав головний лікар Київського міського центру дитячої нейрохірургії Олександр Гончарук, передає «Є!» з посиланням на Українські Новини.

Дитина перебуває у вкрай важкому стані, на апараті штучного дихання. Функції серцево-судинної системи підтримуються з допомогою медикаментів. Лікар також наголосив, що травма – надважка, з ушкодженням однієї з півкуль мозку. Згідно з медичними протоколами і стандартами НАТО, у дитини – бойова травма.

Виконано повторне оперативне втручання: видалена гематома, частина черепа. Ця травма є такою, на яку реагують всі органи, також підключається поліорганна недостатність, – розповів Гончарук. Куля залишається в мозку. Діставати її, на думку нейрохірургів, недоцільно. Лікарі відзначають, що зараз головне – врятувати життя дитині.

"Тяжкість травми така, що робити прогнози нерозумно. Ми максимально використаємо все, щоб врятувати життя дитині. Ми зробили максимальний обсяг оперативного втручання, зараз завдання – стабілізувати стан", – зазначив лікар.

Поліцейські, яких підозрюють у пораненні 5-річного хлопчика з Переяслав-Хмельницького, визнали свою провину. ДБР розслідує кримінальне виробництво за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень працівниками Переяслав-Хмельницького ВП ГУ ПП в Київській області 5-річному хлопчику.

Читайте також:Затримано поліцейських, які стріляли у 5-річну дитину на Київщині

 

#Затримання#лікарня#хлопчик#стрільба#поліцейські
Більше новин:
У Туреччині стався потужний землетрус
03.06.2019 о 12:42
news photo
З початку року в Україні потонули понад 270 людей, - ДСНС
03.06.2019 о 10:49
news photo
Рабінович: звалений радикалами пам'ятник Жукову в Харкові ми відновимо за свій рахунок
02.06.2019 о 20:44
news photo
8 кращих історичних серіалів всіх часів
02.06.2019 о 14:57
news photo