Авторизація

Політика
Кличко запропонував Саакашвілі пост глави «Удару»
05.06.2019 о 10:07
image

Партія УДАР візьме участь у позачергових виборах у Верховну раду. Про це заявив лідер політсили Віталій Кличко у відеозверненні, передає «Є!» із посиланням на РБК.

Мер Києва Віталій Кличко запропонував Михайлу Саакашвілі, який 29 травня повернувся в Україну, очолити партію УДАР на виборах до Верховної ради України.

"УДАР йде на дострокові парламентські вибори. І пропоную нашим партнерам піти разом. Я залишаюся лідером партії УДАР, а Михайлу Саакашвілі пропоную стати головою партії", - заявив Кличко.

За словами Кличка, його партія підтримує "кроки ефективного реформування держави, наближення України до європейського співтовариства і НАТО".

"У мене ще багато зобов'язань перед киянами, які я повинен реалізувати. Я залишаюся мером столиці, щоб вони стали реальністю. Так буде чесно і правильно. І ті зміни, які сталися в столиці, ми зробимо і в кожному місті, містечку і селі", - сказав він.

Нагадаємо, екс-глава Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі 29 травня 2019 року повернувся до України. 28 травня президент України Володимир Зеленський повернув Саакашвілі українське громадянство, скасувавши указ свого попередника Петра Порошенка.

 

#Вибори#Кличко#Саакашвілі#УДАР
Більше новин:
До Громадської ради при КМДА хоче потрапити екс-нардеп, який у 2014 брав участь у захопленні міськвиконкому в Харцизьку
05.06.2019 о 09:29
news photo
Названо лідера серед кандидатів у президенти США від Демократичної партії
03.06.2019 о 23:01
news photo
Склад нової Ради оновиться на 70%, - політолог
03.06.2019 о 10:03
news photo