Авторизація

Події
У мережі показали життя Зайцевої в СІЗО
09.06.2019 о 14:57
image

В мережі оприлюднили кадри колонії, в якій знходиться винуватця смертельного ДТП на Сумськый  Олену Зайцеву.

Про це повідомляє інформаційний портал «КРАПКА», інформує «Є!», з посиланням на kharkiv.znaj.ua.

Пенітенціарії розповіли, що відмінно пам'ятають коли в 2017 році до них доставили Олену Зайцеву. Тоді вона постійно плакала і ні з ким говорила. Зараз же все по іншому, напевно, вона звикла, що багато років вона проведе в колонії і іноді може заговорити.

Але вона все ж відмовляється їсти тюремну їжу, тому харчується тим, що їй передає рідня. З тюремного раціону вона їсть лише хліб. 

«Коли Олена Зайцева тільки потрапила до нас, вона постійно плакали і майже ні з ким не говорила. Зараз її психологічний стан не викликає побоювань. Олена часто заходить у кабінет психолога просто виговоритися. Це крім обов'язкових занять», – розповідає психолог в СІЗО.

На території слідчого ізолятора, в якому перебуває Зайцева є церква, вона часто туди заходить. Також відомо, що Зайцева зверталася до тюремних медиків, у неї неврологічні захворювання.

Екс-глава пенітенціарної служби Сергій Старенький розповів, що Зайцеву засудили за вбивство по необережності, тому вона буде сидіти у так званій колонії-поселенні. У ній режим як в армії. Після перевірки можна займатися чим хочеш, за бажанням – працювати. Практично немає ніяких обмежень у переміщенні всередині колонії і кількості побачень з рідними. 

 

Читайте також: У Харкові закрили автошколу, де вчилася Зайцева
#в'язниця#умови#зайцева
Більше новин:
У Харкові закрили автошколу, де вчилася Зайцева
31.05.2019 о 21:14
news photo
Вийшов трейлер скандального фільму про Василя Стуса (відео)
14.05.2019 о 16:37
news photo