Авторизація

Суспільство
Уляна Супрун відрадила жінок від тривалого носіння підборів
12.06.2019 о 13:12
image

Уляна Супрун виступила проти нав'язування патріархальних стереотипів щодо обов'язкового носіння жінкою взуття на високих підборах на роботі та під час офіційних зустрічей. Про це глава МОЗ написала на своїй Facebook-сторінці, повідомляє «Є!» з посиланням на РБК.

На думку Уляни Супрун, високі підбори - це красиво і стильно, якщо добровільно. Таке взуття має в першу чергу бути зручним, мати хороший супінатор, а сам підбор повинен бути посередині п'яти.

Уляна Супрун виступає категорично проти примусу роботодавцями жінок до носіння підборів, як це сталося недавно в Японії. До того ж, ряд хвороб робить життя на підборах нестерпним.Уляна Супрун розповіла про негативні наслідки носіння високих підборів:

Уляна Супрун дала поради, як зменшити ризики від високих каблуків, якщо ви все ж вирішили час від часу носити таке взуття.

Незважаючи на такі суттєві недоліки, деякі дослідження переконливо доводять, що носіння високих підборів має позитивний психологічний ефект, адже підвищує впевненість у собі.

Також дослідники вказують, що носіння високих каблуків може зміцнити м'язи гомілок спочатку, протягом перших трьох років, однак після цього відбувається зворотний процес - м'язи послаблюються.

Читайте також:Як харчуватися при небезпеці потрапляння пестицидів в організм: поради лікаря

 

#Жінки#здоров'я#Супрун#підбори
Більше новин:
Сон при включеному світлі впливає на вагу жінок - дослідження
11.06.2019 о 18:23
news photo
На Донбасі зазнав поранення український військовий, - Міноборони
11.06.2019 о 14:48
news photo
Беленюк пояснив, навіщо йде в Раду
10.06.2019 о 19:39
news photo
Краще бути дуже обережним із сонцем, - Супрун
10.06.2019 о 11:29
news photo