Авторизація

Політика
Рабінович: Якщо рейтинг нашої партії дотягнеться до 30%, то ми встановимо мир в країні (відео)
12.06.2019 о 13:15
image

Для встановлення остаточного миру в Україні необхідно, щоб як мінімум 30% виборців віддали голоси за політичну партію «Опозиційна платформа - За життя».

Про це заявив народний депутат України, голова згаданої політсили Вадім Рабінович в прямому ефірі «Великого вечора» на телеканалі NewsOne, повідомляє «Є!».

«Наша партія вже не буде змінювати коней на переправі, нам потрібно об'єднатися, посилитися персоналіями і встановити в країні мир. При всій моїй любові до нового президента Володимира Зеленського, якщо не буде миру в країні, то ця любов швидко закінчиться, як і любов українців. Якщо в країні не буде миру, то я боюся уявити, що нас чекає в найближчі роки», - вважає парламентарій.

За його словами, за Зеленського українці проголосували на виборах президента тому, що він обіцяв встановити мир в країні, але зараз президент про цю обіцянку забув.

«Тому дуже важливо, щоб «Опозиційна платформа - За життя» набрала якомога більше голосів на виборах. Це єдина партія, яка на сьогоднішній день продовжує говорити слово мир, а не починає розповідати про міфічні плани щодо вступу в НАТО, псевдореформу Супрун і співпрацю з МВФ», - заявив народний депутат.

Політик упевнений, що українці втомилися від війни і хочуть миру, тому виборці віддадуть голоси «Опозиційній платформі - За життя».

«Ми реально встановимо мир і повернемо полонених, якщо ви дасте нам мінімум 30% голосів. Я всіх закликаю голосувати за мир. Адже тільки нашій партії під силу виконати обіцянку - встановити негайний і остаточний мир», - підсумував Вадим Рабінович.

Читайте також:«Помічена в найдорожчих салонах та на тусовках»: до партії Зеленського потрапила мажорка-тусовниця

#Вибори#Росія#мир#Рабінович#партія
Більше новин:
В Казахстані новообраний президент склав присягу
12.06.2019 о 09:50
news photo
Нардеп-утікач Онищенко буде балотуватися в Раду на одному окрузі із матір'ю свого сина
11.06.2019 о 13:00
news photo
Зеленський виступив з промовою у Конституційному суді
11.06.2019 о 11:01
news photo
Партія Рабіновича і Медведчука лідирує в парламентському рейтингу, - опитування
10.06.2019 о 20:00
news photo