Авторизація

Війна
23 червня на фронті: поранено двох українських військових
24.06.2019 о 09:00
image
23 червня на фронті, внаслідок обстрілів російських окупантів, було поранено двох українських військових. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил, пише «Є!» з посиланням на Еспресо.

Від початку доби ворог дванадцять разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив шість обстрілів позицій Об'єднаних сил, з них: поблизу населеного пункту Павлопіль, з напрямку Українське – з мінометів калібру 120 мм; двічі околиці Авдіївки, з напрямку Мінеральне – зі 120 мм міномету та станкового протитанкового гранатомету; неподалік селища Водяне, з напрямку Ужівки – з автоматичних гранатометів; район населеного пункту Піски, з напрямку Веселе – з автоматичного гранатомету; поблизу Мар'їнки, з напрямку Трудівський – з ручного протитанкового гранатомету.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив шість обстрілів позицій Об'єднаних сил: околиці Шумів, з напрямку Шахти 6-7 – з ручного протитанкового гранатомету, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї; поблизу Південного, з напрямку шахти імені Гагаріна – з автоматичних гранатометів; в районі населеного пункту Травневе, з напрямку Доломітне – з міномету калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї; неподалік Новолуганського, з напрямку Доломітне – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; околиці Майорська, з напрямку Горлівки – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; район населеного пункту Новолуганське, з напрямку Байрак – з 82 мм міномету, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Внаслідок ворожих обстрілів два українських військовослужбовця отримали поранення. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються.

Читайте також:ООС: Бойовики били з мінометів і гранатометів, є загиблий і поранені
#Війна#Росія#Донбас#Бойовики#ООС
Більше новин:
Зеленський: війна не має стати звичним явищем
22.06.2019 о 18:04
news photo
Війна на сході: 25 обстрілів за добу, один боєць ООС отримав травму
22.06.2019 о 13:28
news photo
На Донбасі від обстрілів постраждали четверо військових
21.06.2019 о 09:00
news photo
Війна на сході: 24 обстріли за добу, є втрати
20.06.2019 о 09:13
news photo