Авторизація

Політика
Єдина партія, яка вже зараз веде прямі переговори з РФ про мир і зниження тарифів, - це Опозиційна платформа - За Життя, - експерт
13.07.2019 о 20:13
image

Таку заяву на своїй сторінці в Facebook зробив політичний експерт Кирило Молчанов, пише «Є!»         

«Залишився тиждень до дня голосування і обрання нового парламенту. І зараз період найбільш гострої боротьби за місце під куполом. На порядку денному у виборця лише два основних питання: мир на Донбасі і високі тарифи на комуналку. При цьому абсолютна більшість політичних сил нічого нового  по цих проблемах запропонувати не може. Виняток, мабуть, становить тільки Опозиційна платформа - За Життя, яка вже зараз веде активні переговори з Росією з приводу укладення миру і зниження тарифів для населення», - зазначив експерт.

За його словами, якщо ми хочемо досягти миру, то домовлятися потрібно саме з Російською Федерацією, так як тільки вони і можуть вплинути на невизнані республіки.

Те ж саме і з тарифами - що б не придумувала попередня влада, газ ми фактично купуємо в Росії, а не в Швейцарії. Тому і тут розмова потрібно вести саме з Москвою, Брюссель і Вашингтон нам тут не помічники», - вважає політолог.

За словами експерта, це швидше за всіх зрозуміло саме керівництво Опозиційної платформи - За Життя, тим самим перехопивши ініціативу у своїх опонентів.

Спочатку вони зустрілися з керівництвом «Газпрому» на економічному форумі в Пітері. А зараз вийшли і зовсім на офіційну лінію з Кремлем - провели переговори з прем'єром РФ Дмитром Медведєвим. По суті, жодна інша політична сила не змогла домогтися подібних результатів навіть перебуваючи у владі, не те що в опозиції», - підсумував Кирило Молчанов.
#Вибори#Переговори#Росія#Кандидати#«Опозиційна платформа - За життя»
Більше новин:
Лідери Опозиційної Платформи - За Життя в Москві відстоювали проукраїнські інтереси, - експерт
12.07.2019 о 21:38
news photo
Рабінович в Москві чітко визначив питання по Криму і встав на захист цілісності України, - експерт
12.07.2019 о 20:42
news photo
Рабинович в Москві підтвердив, що Крим – це Україна і заявив про національні інтереси
10.07.2019 о 21:16
news photo
Лідери Опозиційної Платформи - За Життя і Єдиної Росії обговорили якнайшвидше повернення миру і зниження цін на газ для України
10.07.2019 о 20:57
news photo
Визначилися лідери парламентських виборів: дані соцопитування
09.07.2019 о 17:28
news photo
Кандидат по округу №182 Олексій Рибаков знявся з виборів на користь екс-мера Херсона Володимира Сальдо (відео)
09.07.2019 о 09:00
news photo
«Опозиційна платформа - За Життя»: Телемости з РФ - це шлях до миру і взаєморозуміння
08.07.2019 о 19:57
news photo