Авторизація

Суспільство
Кандидатка від «Слуги народу» заступилася за терористів «ДНР»
19.07.2019 о 15:05
image

У 66-му окрузі на Житомирщині до Верховної Ради України балотується Тетяна Грищенко від "Слуги народу". Спілкуючись із журналістом, вона засумнівалася в тому, що на Донбасі проти української армії воюють терористи, передає «Є!» з посиланням на Обозреватель.

Зокрема, репортер запитав у Грищенко, як вона бачить подальше вирішення проблеми Донбасу і що робити з колаборантами. Адже після повернення тимчасово окупованих територій на них залишаться люди, які підтримували російських окупантів і воювали на їхньому боці.

"З людьми? А вони сепаратисти? Ви дійсно знаєте, що вони воювали з українцями?" – з посмішкою відповіла кандидат у нардепи.

Крім того, Грищенко збрехала журналісту, що останні три роки була безробітною. Під час розмови їй все ж довелося зізнатися, що вона працювала нянею у багатих людей. Однак податки жінка не платила. Від відповіді на питання, чи вважає вона це нормальним, кандидатка в парламентарі ухилилася.

Примітно, що в першому турі президентських виборів Грищенко підтримувала політсилу одіозного Віктора Медведчука "Опозиційна платформа – За життя". Однак у другому турі вона перекинулася до партії чинного президента Володимира Зеленського "Слуга народу".

Крім того, як пише "Антикор", Грищенко багато років співпрацювала спочатку з Партією регіонів, а потім і з "Опозиційним блоком".

#Вибори#Сепаратизм#"слуга народу"
Більше новин:
Вимагаю від Разумкова відреагувати на неприкритий підкуп виборців кандидатом від «Слуги народу», - блогер
18.07.2019 о 22:47
news photo
Пане президенте, не грайте роль «батька нації» - у Вас ця роль не виходить, - Ярош
18.07.2019 о 15:19
news photo