Авторизація

Події
Віктора Медведчука виключили з Мінського процесу
29.07.2019 о 17:01
image

Опозиційного українського політика Віктора Медведчука, який намагався зберегти статус головного "перемовника" з Кремлем, виключили з Мінського процесу, повідомляє «Є!» з посиланням на Обозреватель.

Про це заявив представник України в робочій підгрупі з політичних питань тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний в інтерв'ю виданню "Лівий берег".

"Ми його (Мінський переговорний процес. — ред.) вже модифікували — там немає Медведчука. Це вже дуже серйозна модифікація: це означає, що змінений об'єкт і мені здається, що це шанс. Але над цим треба замислюватися і почати робити щось", — сказав він.

Також Безсмертний прокоментував фактор залучення інших кадрів.

"Залучення може бути різним: формальним, фактичним, аналітичним, безпековим і так далі. Ось я б спробував ці речі розвивати навколо. Найбільше зараз явно не вистачає громадської складової. Дивіться, ми ж маємо справу з особливим явищем, яке називається війна. І якщо ми усвідомлюємо це, то проти війни треба боротися всіма інструментами — іноді навіть тими, які просто ми не усвідомлюємо, що вони зіграють свою роль", — сказав Безсмертний.
#Війна#Переговори#Мінські домовленості#Медведчук
Більше новин:
Про що починаючий депутат не дізнається на курсах Київської школи економіки
29.07.2019 о 09:21
news photo
В ОС відбулось масштабне тренування з залученням сухопутних та авіаційних військ
28.07.2019 о 14:15
news photo
Медведчук запропонував внести зміни до Конституції щодо особливого статусу Донбасу
25.07.2019 о 12:00
news photo
Бойовики на Донбасі 1 раз порушили перемир’я, один український військовий дістав поранення
25.07.2019 о 09:01
news photo