Авторизація

Політика
Зеленський витратив $ 60 тис. на американських лобістів, - звіт компанії
02.08.2019 о 09:44
image

Лобістська компанія Signal Group Consulting отримала понад тис від представників президента України Володимира Зеленського за свою роботу в США, пише «Є!» з посиланням на Еспресо.  

Про це йдеться у звіті компанії Signal Group Consulting, LLC.

За документами, які компанія подала для звіту до Міністерства юстиції США, вона отримала не тільки гонорар у $ 60 тис, а й відшкодування витрат на суму $ 9 371,8.

Послуги надавалися між першим і другом туром президентських виборів. Метою угоди було підняти "імідж" Володимира Зеленського – "Слуги народу".

Згідно зі звітом Signal Group Consulting, контракт підписали 3 квітня 2019 року. 21 травня 2019 контракт офіційно закрили.

Сторони контракту: Signal Group Consulting, LLC і "Володимир Зеленський – "Слуга народу", за посередництва Маркуса Коена". Маркус Коен вказав свою адресу: Київ, Велика Васильківська, 72, Торговельний центр "Олімпійський", 2-й поверх.

Зокрема, йшлося про організацію програми громадських зв’язків і зв’язків із урядом, представлення іноземного клієнта американським медіа, організацію медіаінтерв’ю, зустрічей із представниками мозкових центрів і експертами, надання стратегічних консультацій стосовно медіа США та урядових відносин".

У квітні Команда Зеленського у Facebook заперечила наявість контракту із Signal Group Consulting, LLC:

"Команда Володимира Зеленського не залучала ніяких лобістських компаній або агентств для організації візиту нашого представника в США. У нас немає контракту з компанією "Сигнал Груп"", - йдеться у повідомленні.

Читайте також:Разумков прокоментував чутки про відставку Богдана з посади голови ОП

#США#Політика#Зеленський#лобіювання
Більше новин:
У Києві протестувальники штурмували Офіс президента: з'явилося відео
01.08.2019 о 18:19
news photo
У можливих переговорах між Володимиром Зеленським та Володимиром Путіним з’явився несподіваний посередник
01.08.2019 о 16:43
news photo
З вересня 2019 року пенсіонери у віці 70+ сплачуватимуть лише частину комунальних платежів
01.08.2019 о 16:01
news photo
Зеленський призначив Борзова керівником Держуправління справами
01.08.2019 о 14:47
news photo