Авторизація

Події
Кличко з відпустки передав привіт Богдану
06.08.2019 о 09:40
image

Міський голова Києва Віталій Кличко, знаходячись у відпустці, передав привіт главі Офісу президента Андрію Богдану. Відповідне фото з підписом він розмістив на своєму Телеграм-каналі, передає «Є!»

"Привіт Андрію і Богдану! Вавришу і Андрію, щоб хлопці не переплутали. Спорт виховує волю до перемоги. Чесної і відкритої, коли не збрешеш і не сховаєшся за чиюсь спину…", - підписав фото Кличко.

Нагадаємо, 5 липня повідомлялося, що мер Києва пішов у тижневу відпустку.

Як відомо,  30 липня голова Офісу президента Андрій Богдан заявив, що до нього приходила людина нібито від одного зі "смотрящих" Києва і пропонувала розділити награбовані бюджетні гроші столиці навпіл, пише УП.

Згодом міський голова Києва Віталій Кличко звернувся до Національного антикорупційного бюро перевірити заяву голови Офісу президента Андрія Богдана про нібито підкуп у його інтересах.

НАБУ розпочало розслідування щодо можливого підкупу глави офіса президента Андрія Богдана в інтересах мера Києва Віталія Кличка.

Згодом друг голови Офісу президента Андрій Вавриш заявив, що ті, хто вступився за столичного голову Віталія Кличка, жалкують про те, що пропонували "хабар" керівнику Офісу президента Андрію Богдану.

Офіс президента Володимира Зеленського домагається звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської держадміністрації.

За даними УП, у команди Зеленського є дві кандидатури на посаду голови КМДА: Олександр Ткаченко (гендиректор холдингу "1+1 Media" Ігоря Коломойського) і Андрій Холодов (бізнесмен і кум дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко).

Кличко заявляв, що Богдан намагався підпорядкувати його своїм людям – або Андрію Вавришу, або Олександру Ткаченку

 

#Кличко#Богдан#відпустка#Вавриш
Більше новин:
НАБУ відкрило справу щодо хабара Богдану
05.08.2019 о 13:00
news photo
Кличко вимагає від НАБУ почати кримінальне провадження щодо заяв Богдана
01.08.2019 о 14:28
news photo
Джуліані вважає, що Київ при Кличкові кращий, ніж будь-коли
01.08.2019 о 12:00
news photo