Авторизація

Політика
Зеленський поговорив з Путіним
07.08.2019 о 11:39
image

Президент Володимир Зеленський вранці 7 серпня провів телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним, передає «Є!» із посиланням на УП.

Терміново йому подзвонив, сказав, що це нас не наближує до миру. Я дуже вас прошу вплинути на ту сторону, щоб вони припинили вбивство наших людей", - сказав Зеленський на брифінгу в Офісі президента.
Я хочу, щоб ті слова, які були у телефонній розмові, щоб ви їх побачили офіційно – і щоб ці слова перетворилися в кроки".

Також Зеленський говорив з Путіним про розмінування території навколо зруйнованого мосту у Станиці Луганській та його будівництво. 

Крім того, президент України порушував питання повернення полонених.

Зеленський зазначив, що 7 серпня він летить у Туреччину і вже звідти проведе ще одну телефонну розмову – з президентом Франції Емманюелем Макроном. Крім того, Зеленський планує поговорити з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і домовитись про термінову зустріч у Нормандському форматі.

Нагадаємо, 6 серпня Міноборони повідомило, що о 10:20 бойовики розпочали обстріл з РПГ поблизу Павлополя. Внаслідок обстрілів четверо українських військових отримали поранення, несумісні з життям.

Читайте також: Арахамія озвучив головних претендентів на пост прем'єр-міністра
#Путін#Зеленський#Президент#телефонна розмова
Більше новин:
Зеленський врегулював питання сонячних електростанцій домогосподарств
06.08.2019 о 20:36
news photo
Радуцький оголосив про продаж мережі клінік «Борис»
06.08.2019 о 17:14
news photo