Авторизація

Події
На День Незалежності відбудуться два марші
09.08.2019 о 17:49
image

На День Незалежності буде два окремі марші. Добровольці та ветерани пройдуть ходою Хрещатиком після маршу, який планує провести влада. Про це домовилися ветерани спілки війни з Росією з Офісом президента, передає «Є!» із посиланням на Газета.

Президент України Володимир Зеленський не з'явиться на марші захисників.

Домовилися, що наші марші розводимо в часі, але не в місці. Ми пройдемо Хрещатиком, і вони Хрещатиком, — говорить 29-річний Андрій Медведько, член комітету параду до Дня Незалежності "Марш захисників". — Результат влаштував обидві сторони. Буде два марші. Марш гідності, який проводить влада. І марш захисників — його організовують ветеранські спілки, волонтери та сім'ї загиблих. Домовилися про спільну координацію, щоб не заважати одне одному.

Військовий парад президент Володимир Зеленський скасував наприкінці липня. Натомість захотів провести марш гідності. Містом пройдуть різні війська, ветерани, вчителі, медики, дипломати, спортсмени й інші.

Замість параду всіх військових планують преміювати. У Міноборони підтвердили цю інформацію, але не уточнили суму виплат.

Читайте також: Зеленський скасував військовий парад на День Незалежності
#Марш#Хрещатик#День незалежності
Більше новин:
Замість традиційного параду на День незалежності відбудеться Хода гідності, - Богдан
30.07.2019 о 12:46
news photo
Скільки днів відпочиватимуть українці у серпні
23.07.2019 о 12:02
news photo