Авторизація

Війна
На Донбасі під обстрілами загинув Нацгвардієць та поранений військовий ЗСУ
11.08.2019 о 10:36
image

На Донбасі протягом минулої доби, 10 серпня, внаслідок обстрілів з боку бойовиків загинув один боєць Національної гвардії та отримав поранення ще один військовий зі складу операції Об'єднаних сил. Про це передає РБК-Україна, з посиланням на «Є!».

Зазначається, що збройні формування Російської Федерації та її найманці 13 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції українських підрозділів із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Обстріли велися у районі населених пунктів Пищевик, Гнутове, Лебединське, Авдіївка, Опитне, Світлодарськ, Луганське, Катеринівка, Новолуганське.

Учора, під час виконання бойового завдання загинув військовослужбовець Національної гвардії України. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення, - зазначили в ООС.

Що стосується ситуації на Донбасі від початку поточної доби, 11 серпня, обстрілів українських позицій станом на 7:00 не зафіксовано.

 

Читайте також: Україна знову зазнає втрати на Донбасі: це вже 7 загиблий воїн за час перемир’я
#Війна#Україна#обстріл#ООС
Більше новин:
У Мексиці наркокартель застрелив і розчленував 19 осіб
11.08.2019 о 09:04
news photo
Україна знову зазнає втрати на Донбасі: це вже 7 загиблий воїн за час перемир’я
10.08.2019 о 19:21
news photo
«Азов» заявив про повернення на передову Донбасу
01.02.2019 о 20:45
news photo