Авторизація

Світ
Роскомнагляд вимагає від Google заборонити рекламу акцій протесту на YouTube
11.08.2019 о 16:33
image

Роскомнагляд направив на адресу компанії Google листа з вимогою вжити заходів щодо недопущенню рекламування несанкціонованих масових заходів на відеохостингу YouTube, інформує «Є!», з посиланням на УП.

 За наявною інформацією, ряд структур, що мають YouTube-канали, купують у YouTube рекламні інструменти (такі як "push-повідомлення") з метою поширення інформації про несанкціоновані (незаконні) масові заходи, в тому числі спрямовані на зрив виборів федерального і регіонального значення.

У разі невжиття Google заходів реагування Російська Федерація буде розцінювати це як втручання в суверенні справи держави, а також ворожий вплив і перешкоджання проведенню демократичних виборів у Росії, залишаючи за собою право на адекватну реакцію.

Заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ Андрій Клімов заявив, що закордонні держави маніпулювали мітингувальниками на акції 10 серпня в Москві.

Наші зарубіжні опоненти використовували можливості інформаційно-комп'ютерних технологій (в тому числі популярний в певних колах відеохостинг YouTube) для фактичного маніпулювання громадянами Росії, які прийшли на узгоджену владою акцію на площі Сахарова в Москві, - повідомляє Андрій Климов
Читайте також: Акції протесту в Росії: Любов Соболь затримали в Москві, є затримані в Петербурзі
#Заборона#Youtube#Google#Роскомнадзор#акція#трансляція
Більше новин:
Сенцов підтримав протестуючих в РФ
11.08.2019 о 11:58
news photo
Акції протесту в Росії: Любов Соболь затримали в Москві, є затримані в Петербурзі
10.08.2019 о 15:25
news photo
Google тестує нову соцмережу для спілкування за інтересами
15.07.2019 о 20:12
news photo