Авторизація

Економіка та бізнес
Укрзалізниця планує придбати до 40 локомотивів General Electric
13.08.2019 о 11:06
image

«Укрзалізниця» завершила перший етап переговорів з компанією General Electric щодо придбання наступної партії локомотивів. В компанії сподіваються отримати нові тепловози GE вже у 2020 році. Про це, зокрема, йдеться в інтерв’ю голови правління АТ «Укрзалізниця» Євгена Кравцова  інформагентству УНІАН, передає «Є!»

Як зазначив Євген Кравцов, йдеться про поставку від двадцяти до сорока локомотивів.

Також керівник УЗ озвучив плани щодо оновлення парку електровозів. За його словами, в Укрзалізниці визначилися з технічною потребою і з цього питання тривають комунікації з усіма виробниками.

Сам процес — достатньо складний, компанія вкладає в технічну базу на наступні сорок років. Це — період експлуатації електровозів. Тому важливо не просто купити якусь техніку. Мова йде про обслуговування її у наступні десятиліття, що впливає на ціну. Також важливим питання для нас є фінансування. Ми очікуємо отримати його від країн, де знаходяться компанії, у яких будемо закуповувати техніку. Це — широко розповсюджена практика. Зараз найбільшу активність проявляють Alstom і CRRC», - зазначив Кравцов.

Нагадаємо, що у 2018 році Укрзалізниця підписала меморандуми про співпрацю з компаніями Alstom і CRRC щодо побудови електровозів для Укрзалізниці.

Читайте також: В Укрзалізниці хочуть збільшити ціни на пасажирські квитки
#Укрзалізниця#локомотив#Євген Кравцов
Більше новин:
Голова «Укрзалізниці» назвав свою зарплату
12.08.2019 о 13:40
news photo
Середня зарплата на Укрзалізниці зросла до 372 $
11.08.2019 о 12:21
news photo
Укрзалізниця закупила вишиванки та рушники по 4 тисячі за одиницю
01.08.2019 о 15:02
news photo