Авторизація

Події
Зеленський зробив заяву у зв'язку із пожежею в одеському готелі
17.08.2019 о 15:14
image

Президент України Володимир Зеленский заявив, що особисто стежитиме за розслідуванням пожежі в одеському готелі "Токіо Стар", в результаті якого 8 людей загинули та 10 постраждали. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку глави держави у Facebook, інформує «Є!».

Як наголосив український президент, за пожежу в готелі "Токіо Стар", яка забрала життя 8 людей, повинні відповісти не лише безпосередні винуватці, а й власник місця відпочинку. Зеленський додав, що особисто простежить за ходом розслідування.

Уночі ми втратили вісім людських життів. Десять людей постраждали, четверо з них - у критичному стані. І це не через війну та обстріли. А через злочинне недбальство та ігнорування елементарних норм протипожежної безпеки, через зверхнє ставлення до людського життя. Цьому буде покладено край. Відповідатимуть не лише безпосередні винуватці пожежі. Відповідатиме Вадим Чорний, власник так званого готелю. Особисто простежу, щоб покарання відповідало нормам закону та вимогам справедливості, - заявив глава держави.

Зеленський простежить за розслідуванням пожежі в Одесі

Читайте також: Шестеро - у реанімації: у лікарні розповіли про постраждалих внаслідок смертельної пожежі в Одесі
#Одеса#Пожежа#Зеленський#Загиблі#готель#відповідальність
Більше новин:
Шестеро - у реанімації: у лікарні розповіли про постраждалих внаслідок смертельної пожежі в Одесі
17.08.2019 о 13:56
news photo
У прокуратурі просять відправити Гримчака під варту із заставою 12,5 млн грн
16.08.2019 о 16:25
news photo