Авторизація

Війна
Українським військовикам дадуть до 2 тис. грн премії на День незалежності
20.08.2019 о 13:15
image

Міністр оборони України Степан Полторак підписав наказ про виплату грошової премії військовослужбовцям Збройних сил України з нагоди відзначення 28-ї річниці незалежності України.

Про це повідомляється на сайті Міноборони, пише «Є!» з посиланням на 112.

"Військовослужбовці, у тому числі й строкової служби та курсанти отримають по 1 тисячі гривень, військовослужбовці, які у 2019 році залучалися до виконання завдань в складі підрозділів Об’єднаних сил, а також ті, які наразі захищають територіальну цілісність держави на сході України, — по 2 тисячі гривень", — повідомив міністр оборони України Степан Полторак.

Нагадаємо, 9 червня Володимир Зеленський заявив, що цьогоріч не проводитиме військовий парад до Дня незалежності, а виділить 300 млн грн у вигляді премій для усіх військових.

Замість традиційного параду на День незалежності відбудеться Хода гідності, і не лише за участі військових, а й за участі представників різних професій, які відіграють важливу роль у формуванні держави.

У Ході візьме участь президент України Володимир Зеленський та керівництво держави. Після цього голова держави звернеться до українського народу.

За словами керівника Офісу президента України Андрія Богдана, також у центрі Києва відбудеться концерт, організацією якого займається один з найвідоміших українських режисерів Алан Бадоєв і хореограф Олена Коляденко.

Читайте також:День незалежності України: Кабмін затвердив план заходів

#Україна#Військові#Полторак#премія#День незалежності
Більше новин:
Підготовкою маршу на День Незалежності займається кліпмейкер Алан Бадоєв (фото)
15.08.2019 о 16:56
news photo
«Нинішній президент не дуже «по дівчатах» – в Одесі «Квартал» жартував над Зеленським і Богданом (відео)
14.08.2019 о 10:00
news photo
Погода: на заході дощитиме, в інших областях - сухо і сонячно
13.08.2019 о 09:34
news photo
В Офісі президента ще не погодили проведення «Маршу захисників України» в День Незалежності
11.08.2019 о 19:11
news photo