Авторизація

Суспільство
Відповідальний нардеп прийшов на засідання Ради із забитими ребрами після ДТП
03.09.2019 о 11:09
image

Нардеп Михайло Бондар, який три дні тому потрапив у ДТП, попри травми, прийшов на засідання парламенту. Про це повідомила нардеп Ірина Геращенко на Фейсбуці, передає «Є!»

Попри травми і забиті ребра сьогодні наш колега на роботі. І для цього не потрібні каральні статті чи репресивні закони. Головне для проєвропейського політика - переконання і висока політична культура, яку не можна замінити і зарегулювати жодними законами", - написала Геращенко.

 

Раніше стало відомо, що Михайло Бондар, депутат-мажоритарник від "Європейської солідарності" потрапив у ДТП в Житомирській області. Він прямував з Києва на вихідні до родини в Сокаль Львівської області. Нардеп скористався сервісом пошуку автомобілів "Бла бла кар".

У машині, крім Бондара, були водій з дружиною і ще один пасажир.

Як сталася сама аварія, я не бачив. Оскільки напередодні сиділи допізна і голосували - я, відповідно, заснув. І пасажир, який був ще один, теж заснув. Я здригнувся вже від самого удару... Машина кілька разів перекинулася. Витягли всіх. Всі живі", - розповів Бондар.

У нардепа внаслідок аварії численні забої та травмовані ребра.

Михайло Бондар переміг в окрузі №119 (Львівська область). У Верховній Раді попереднього скликання Бондар був членом фракції "Народного фронту" та обіймав посаду голови підкомітету з питань вугільної промисловості.

#Дтп#Верховна Рада#Нардеп#Бондар
Більше новин:
Зеленський доручив за місяць легалізувати казино і видобуток бурштину
02.09.2019 о 13:53
news photo
Зеленський зібрав на Банковій голів Ради, уряду і силовиків (НАЖИВО)
02.09.2019 о 12:24
news photo
Через позицію Мін'юсту довідки про факт народження/ смерті «Л-ДНР» не визнаються
01.09.2019 о 18:44
news photo
Зеленський пропонує Раді зменшити кількість нардепів до 300
30.08.2019 о 16:40
news photo