Авторизація

Шоу-біз та культура
«Вивела ідеальну формулу»: Катерина Кухар поділилася секретом плоского животика
05.09.2019 о 17:17
image

Катерина Кухар не часто ділиться з шанувальниками якимись "корисностями". Однак цього разу українська прима-балерина вирішила все ж побалувати багатотисячну армію фоловерів корисними порадами. Суддя нового сезону Танці з зірками 2019 розповіла, з яких корисних звичок починається її день, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Але перший справою Кухар поділилася поетичними думками з приводу початку осені.

Відчуваю осінь на губах... Дерева скидають листя, готуючись до ознобу холодів, а ми, навпаки, утеплюються, як капустяні листи.... Але, не варто розслаблятися і робити це зі своїм тілом, готуючись до холодів і відкладаючи жирові прошарки, щоб випадково не замерзнути.... Підготувала для вас пост про ідеальний сніданок і мою morning routine", - пише Катерина.

Балерина уточнює, що її день починається не з кави, а з зарядки.

Спочатку я качаю прес, спину і руки протягом 15 хвилин. Для плоского живота обов'язково кручу хулахуп. І важливий ритуал для пробудження — склянку води з лимоном, бажано, за півгодини до їжі. На сніданок обираю кава з лимоном і кардамоном, обожнюю вдихати його аромат і налаштовуватися на новий день. Далі я снідаю маленьким бутербродом (хліб, обов'язково з борошна грубого помелу) або шматочком сиру. Дозволяю собі з'їсти шоколадну цукерку. Після сніданку я вирушаю на двогодинне заняття. Такий режим дозволяє моєму животу залишатися плоским, незважаючи на те, що у мене двоє діток", — розповідає Куха.
І я вивела для себе ідеальну формулу — «обсяги плоского «ранкового» живота!» Якщо першим ділом, встаючи з ліжка, ви відправляєтеся на килимок і починаєте день з зарядки — гарний настрій і відмінна фізична форма вам забезпечені. А потім можна приступати до сніданку", - підсумувала прима-балерина.

Читайте також:Скандальна українська співачка хоче миру з Росією

#харчування#здоров'я#зарядка#балерина
Більше новин:
Tayanna випустила кавер на пісню групи «Скрябін» – «Дельфіни» (аудіо)
19.08.2019 о 10:49
news photo
Майлі Сайрус випустила пісню про своє розлучення з Ліамом Гемсвортом (відео)
16.08.2019 о 13:52
news photo
Дев'ять жінок звинуватили Пласідо Домінго в сексуальних домаганнях
13.08.2019 о 09:29
news photo
Зеленський пригрозив нардепам від «Слуги народу»
04.08.2019 о 17:05
news photo