Авторизація

Суспільство
На сайті президента з'явилася петиція із вимогою перенести путч з грудня на жовтень
09.09.2019 о 15:19
image

На сайті президента з'явилася  петиція із вимогою "перенести путч з грудня на жовтень" та виділити на нього  кошти з держбюджету, передає «Є!»

Автором петиції є Олексанлр Ткачук.

Продюсером цього дійства просимо назначити Дмитра Яроша (в нього конкурси дуже цікаві). Для музичного акомпонування просимо запросити гурти "Брутто" та "ТІК", може і "Rammstein", а також Олю Полякову.." - пише автор петиції.

Крім того, у петиції є вимоги, зокрема, щодо підняття прожиткового мінімуму до рівня зарплат депутатів Верховної Ради, а зарплати вчителям  - до європейського рівня.

Також автор вимагає  знизити комуналку, повернути Україні Крим та Донбасс та внести питання про відставку Андрія Богдана на розгляд Верховної Ради України.

Просимо розглядати петиції президенту, як осново-творчі ініциативи, та чітко відповідати на запити суспільства, тому що згідно з Конституцією України, єдиним джерелом влади є - НАРОД! - підсумовоує автор.

Петиція була опублікована 5 вересня і на момент написання статті набрала 658 голосів з 25 тис. необхідних. До кінця розгляду петиції залишилось 88 днів.

Нагадаємо, 29 серпня в мережі оприлюднена переписка депутатки від партії "Слуга народу" Єлизавети Богуцької, в якій вона повідомляла знайомій, що міністра внутрішніх справ Арсена Авакова залишать на посаді через те, що п'ятий президент України Петро Порошенко готує путч.

Читайте також: Зеленський вважає легалізацію зброї передчасною
#петиція#путч
Більше новин:
Влада Харкова хоче через суд заборонити проведення ЛГБТ-маршу
02.09.2019 о 17:16
news photo
Столицю України запропонували перенести з Києва до Запоріжжя
29.07.2019 о 16:10
news photo