Авторизація

Україна
Бойовики вимагають узгоджувати з ними зміни в Конституцію
22.02.2015 о 09:04
image

В так званій "ДНР", коментуючи намір президента України Петра Порошенка затвердити на наступному тижні склад конституційної комісії, заявили про необхідність погоджень будь-яких змін у Конституцію, передає Є! Єдність.інфо з посиланням на Інтерфакс-Україна

"Те, що Порошенко має намір затвердити склад конституційної комісії на наступному тижні в цілому викликає схвалення з нашої сторони, так як це свідчить, принаймні, про наміри проводити конституційну реформу. Але ми хочемо нагадати, що пункт 11 мінських угод викладено в наступній редакції: "Проведення конституційної реформи в Україні з набуттям чинності до кінця 2015 року нової конституції, яка передбачає в якості ключового елемента децентралізацію (з урахуванням особливостей окремих районів Донецької та Луганської областей, узгоджених з представниками цих районів)...", а відповідно хотілося б підкреслити, що найважливішою умовою є узгодження всіх змін в конституцію з нашими представниками", - зазначив "боєць" "ДНР" Дениса Пушилина.

Він застеріг від спроб ухилитися від виконання цього пункту угоди. "Якщо не буде погодження з нами - цей пункт буде вважатися виконаним! Ми закликаємо неухильно слідувати пунктам підписаного "Комплексу заходів по виконанню Мінських угод", - підкреслив він.

#Порошенко#ДНР#Терористи#Бойовики#Конституційна комісія#Конституція#Пушилін
Більше новин:
"Саша-Гаврилівські курчата" або як бойовик Захарченко курами торгував
21.02.2015 о 20:36
news photo
Сергєєв закликав РФ не втручатися у справи України: Ми самі вирішимо, як жити
18.02.2015 о 07:30
news photo
Порошенко: питання федералізації я готовий поставити на референдум
07.02.2015 о 21:15
news photo
В ДНР напишуть Конституцію
25.11.2014 о 11:07
news photo