Авторизація

Політика
Рабінович: В Україні царі не приживаються - у нас, на відміну від Росії, неможлива диктатура
12.09.2019 о 15:18
image

Змінювати склад Центральної виборчої комісії в терміновому порядку, як це хоче зробити нова влада, - неправильно і в перспективі згубно для самої влади.

Таку думку висловив народний депутат України, співголова фракції «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ» Вадим Рабінович, повідомляє «Є!» з посиланням на сайт політичної партії.

Я найменше готовий захищати «порошенківський» ЦВК, який на останніх виборах був вкрай необ'єктивний по відношенню до нашої партії. Але я і не поділяю логіку нової влади, яка вимагає в терміновому порядку змінити склад Центрвиборчкому «під себе». Давайте тоді на догоду новій владі змінимо всіх ... Це ж неправильно!», - обурився нардеп.

Політик упевнений в тому, що дії нинішньої влади щодо ЦВК протизаконні.

В першу чергу, необхідно заслухати представників ЦВК. Але цього ніхто не збирається робити. Ми ж бачимо тільки бажання влади підім'яти під себе всю країну. Наша політична сила брати в цьому участі не буде! Ми маємо намір продовжувати діалог з даного питання, ми будемо наполягати на неконституційності прийняття подібних рішень, і обов'язково проінформуємо журналістів про результати нашої роботи», - пообіцяв Вадим Рабінович.

При цьому він закликав владу не намагатися нав'язати Україні диктатуру, так як волелюбний народ сприйме такі спроби в багнети.

Україна - не Росія, тут з царями не церемоняться! Це Росією правив імператор, а в Україні була Запорізька Січ. Диктатура у нас не приживається. Тому, все у нас буде добре, але не сьогодні», - пояснив парламентарій.

Він зазначив, що «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ» намагається донести до представників нової влади, що в деяких бажаннях себе варто обмежувати.

Представники минулої влади взагалі були психічно хворими. І, слава богу, що тепер ніхто щодня нам не говорить про те, що «російські нападають», «танки на кордоні», «вороги всюди». Ця бацила пройшла, ця влада простіша, але у них є хвороба росту. Повнота влади - це важка штука. Ми намагаємося їх обмежувати, розмовляємо, але рішень не приймаємо», - резюмував Вадим Рабінович.

Читайте також:Анулювання ліцензії каналу NewsOne - це наруга над свободою слова і демократією, - Опозиційна Платформа - За Життя

#Зеленський#Влада#ЦВК#Рабінович
Більше новин:
ВР розпочала розгляд законопроекту про імпічмент президента (наживо)
10.09.2019 о 11:04
news photo
Рабінович: Нова влада розпочала наступ на свободу слова і вбивство об'єктивної журналістики
05.09.2019 о 16:57
news photo
Нацрада ухвалила рішення щодо скандального каналу Медведчука: що далі
05.09.2019 о 15:49
news photo
ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ заявила про політичні переслідування з боку влади
04.09.2019 о 14:03
news photo