Авторизація

Події
У Миколаєві затримали підозрюваного у вбивстві трьох працівників АЗС
19.09.2019 о 09:25
image

За вчинення потрійного вбивства працівників АЗС миколаївські поліцейські затримали колегу загиблих. Про це повідомили у пресслужбі поліції Миколаївщини.

За попередньою інформацією, 48-річний зловмисник, який раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані з незаконним обігом зброї, розстріляв чоловіків 33-х, 51-го та 59-ти років через неприязні стосунки. Також поліцейські вилучили з місця злочину його заяву на звільнення", - йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронці затримали злочинця за місцем мешкання в Інгульському районі.

Наразі він затриманий.

Триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за статтею «Умисне вбивство двох або більше осіб». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавленням волі. 

Нагадаємо, повідомлення про виявлення тіл трьох працівників АЗС з вогнепальними пораненнями надійшло до поліції, 18 вересня, близько 12:20.

Відомо, що загиблих, механіка, оператора та касира, виявила дружина одного з них, коли тривалий час не могла додзвонитись до свого чоловіка. На крики жінки прибігли перехожі, які допомогли викликати поліцію.

Читайте також: У Миколаєві на АЗС знайдено застреленими трьох людей
#Поліція#Вбивство#АЗС
Більше новин:
На території ЧАЕС було знайдено зниклого безвісти солдата-контрактника
18.09.2019 о 16:07
news photo
На ліжку разом із собакою: п'яна матір тримала немовля в жахливих умовах
18.09.2019 о 10:20
news photo