Авторизація

Події
«Підривника» мосту Метро в Києві не будуть звинувачувати у підготовці теракту
19.09.2019 о 15:01
image

Олексія Белька, який вчора погрожував підірвати міст Метро в Києві, не будуть звинувачувати у підготовці теракту. Про це заявив заступник голови Нацполіції Андрій Крищенко під час брифінгу, пише «Є!» з посиланням на 112.

У прокуратурі вже погоджена підозра за ч. 4 ст. 296 ("Хуліганство") та ст. 259 ("Неправдиве повідомлення про мінування"). Звинувачення у підготовці теракту поліція пред'являти не буде, це погоджена позиція з прокуратурою", - сказав Крищенко.

Нагадаємо, що вчора правоохоронці затримали чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро у Києві. 

Увечері 18 вересня чоловік заїхав на міст, зупинився посеред нього, вийшов і погрожував підірвати його. Слідчі столичної поліції кваліфікували інцидент як підготовку до терористичного акту. На мосту Метро знаходились патрульні наряди, кінологи зі службовими собаками, спецпідрозділ і фахівці вибухотехнічної служби.

У столиці на "червоній" гілці метро було зупинено рух від станції "Дніпро" до станції "Лісова" через його дзвінок про мінування. 

Чоловік, який "замінував" міст, - це 42-річний уродженець Криму Олексій Белько. Відзначається, що в червні цього року він добровільно здав Деснянського райуправління поліції 1 кг вибухівки та 88 патронів. За його словами, він "знайшов їх у сейфі в селі в Чернігівській обл.". Видання зазначає, що чоловік близько 180 см з довгим волоссям.

Читайте також:Міст Метро в Києві перекритий через загрозу “вибуху”

#Київ#Покарання#міст#замінування
Більше новин:
День народження смайлика: як з'явився символ, який вподобали мільйони
19.09.2019 о 12:47
news photo
Прогноз погоди: в Україні потепліє, але падатиме дощ і мокрий сніг
19.09.2019 о 10:24
news photo
Міністерство ветеранів захищатиме інтереси чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро в Києві
19.09.2019 о 09:46
news photo
Міст Метро в Києві перекритий через загрозу “вибуху”
18.09.2019 о 17:22
news photo