Авторизація

Політика
Під ОП пройшла акція проти «формули Штайнмайера»
20.09.2019 о 09:00
image

У четвер, 19 вересня, під будівлею Офісу президента пройшла акція із закликом до Володимира Зеленського не погоджуватися на імплементацію мінських домовленостей щодо "формулою Штайнмайера". Про це повідомляє РБК-Україна, передає «Є!»

Як повідомляється, під Офісом президента зібралися декілька сотень активістів, які провели акцію протесту "Нормандський змова - державна зрада".

Акція пройшла без використання будь-якої партійної символіки. Також до акції приєднався український активіст і колишній полизаключенный Кремля Володимир Балух.

За словами мітингувальників, вони побоюються, що реалізація "формули Штайнмайера" призведе до втрати Україною державного суверенітету, а вибори пройдуть "під дулами російських автоматів".

Активісти вважають, що українська влада повинна домагатися повного і стабільного припинення бойових дій на Донбасі, виведення російських військ, роззброєння НВФ і повної передачі контролю над кордоном України. І тільки після цього, вважають мітингувальники, можливе проведення виборів на Донбасі за українським законодавством.

Читайте також: «Не допустимо капітуляції!»: громадськість звернулася до президента України
#Мітинг#Офіс президента#формула Штайнмайера
Більше новин:
Президент знайшов заміну Безсмертному на переговорах у Мінську
18.09.2019 о 16:28
news photo
Кучма про Нормандську зустріч щодо Донбасу: Оптимізму немає
13.09.2019 о 16:36
news photo