Авторизація

Суспільство
Розпуск ЦВК та Земельна реформа. Що думають українці? (відео)
24.09.2019 о 16:16
image

Як відомо, нещодавно Верховна Рада розпустила Центральну виборчу комісію. Кореспондент "Єдності" Олег Черешня поцікавився, чи підтримують пересічні громадяни таке рішення парламенту.

Підтримую. ЦВК... Ну Ви знаєте, і всі ми знаємо, що вони робили, як склалося теперішнє ЦВК... Це було зроблено Порошенком... Їх було 15, стало 17... Нехай будуть нові", - висловився літній чоловік.
Кожна нова влада змінює "під себе" ЦВК. Проте, враховуючи, як себе поводила минула влада, це відмінне рішення", - розмірковує молодий хлопець.
Я обурений! Я вважаю, що ЦВК під час попередніх виборів зробила свою справу якнайкраще... Хлопці та дівчата (члени ЦВК - ред.) гарно працювали, тому що всі спостерігачі кажуть, що це були найчесніші вибори в Україні. Вони зробили свою роботу гарно, а їм кажуть: "Ні, геть звідси, нових наберемо", - став на захист ЦВК чоловік, відпочиваючий на лавці у київському сквері.

Також наш кореспондент поцікавився думкою перехожих про Земельну реформу.

Ні, поки не буде створено Банк землі, поки кадастру не буде, немає сенсу продавати землю... Бо все буде скуплено", - впевнений співрозмовник.
Не-мож-на", - сказала по складах жінка. - Однозначно. Тому що земля — це багатство наших людей. Україна — це земля... Не можна у людей забирати землю... Не можна!"

Детальніше про думки українців ви дізнаєтеся з наступного відео.

#Реформа#Опитування#земля#ЦВК
Більше новин:
Масштабна приватизація та вето президента на закон про кастрацію педофілів: що думають про це українці?
20.09.2019 о 15:00
news photo
Більшість українців проти скасування мораторію на землю - опитування
18.09.2019 о 12:18
news photo
Скляний міст у столиці та звільнення Кличка: що думають про це кияни (відео)
13.09.2019 о 16:20
news photo